Ρίξτε μια ματιά στο Nike Dunk Low “Brooklyn Nets”

καθώς τεχνικά οι εορτασμοί των 75ων γενεθλίων του NBA, η Nike εισάγει μια συλλογή από πάνινα παπούτσια για να σηματοδοτήσει την ευκαιρία, με ένα από τα σημερινά ζευγάρια που πρέπει να αποκαλυφθούν το Nike Dunk Χαμηλά “δίχτυα Μπρούκλιν”. Εμπορικά στα χρώματα της διάσημης ομάδας, η απελευθέρωση είναι ειδική για να είναι ένα χτύπημα με sneakerheads καθώς και οπαδούς μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, καθώς και αν η δημοτικότητα των dunks φέτος είναι κάτι που πρέπει να περάσει, αυτά θα πετάξουν απολύτως από τα ράφια !

Οι Dunks παρέχουν ένα άμεσο vintage vibe, καθώς το παραδοσιακό μπλοκ χρώματος κολλεγίων παρουσιάζει τα χρώματα του ναυτικού, του λευκού, του αργύρου καθώς και του κόκκινου που όλοι δουλεύουν απρόσκοπτα. Το Dunk έκανε ντεμπούτο σε όλη τη μέθοδο το 1984, καθώς και δεν δημιουργήθηκε από τον Peter Moore της φήμης AJ1. Λαμβάνοντας υπόψη ότι λοιπόν, η δημοτικότητα έχει προωθηθεί σε νέα ύψη, καθώς παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά πάνινα παπούτσια μέχρι σήμερα.

Εικόνα μέσω pvasneakersnike dunk χαμηλά “Brooklyn Nets”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω pvasneakersnike dunk χαμηλά “Brooklyn Nets”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Είναι κατασκευασμένα από το Premium Leather για ένα μακροχρόνιο και ελκυστικό άγγιγμα, με το λογότυπο της Nike’s Swoosh να εμφανίζεται τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές για την αιώνια επωνυμία. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα κονκάρδες του Brooklyn Nets στα τακούνια, καθώς και τα θέματα της Typeface Nike και στις δύο καρτέλες της γλώσσας, καθώς και στις καρτέλες τακουνιών. Το NBA 75th Anniversary Branding κάνει επίσης μια εμφάνιση μαζί με τα διαμάντια δαντέλα dubraes.

Αυτό κάθεται πάνω από μια πλήρης μεσαία σόλα Nike Air Midsole για να βεβαιωθείτε ότι αυτά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λειτουργούν ως ολοήμερες άνετες βήμα! Εάν επιδιώκετε να αστυνομεύσει το Nike Dunk Low “Brooklyn Nets”, τότε κρατήστε το κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα σας ενημερώσουμε με πολύ περισσότερες πληροφορίες μόλις το έχουμε! Εν τω μεταξύ, επιθεωρήστε ακριβώς πόσο πολύ αυτό το ζευγάρι της Air Force Force 1s της SCARR που προσφέρονται!

Εικόνα μέσω pvasneakersnike dunk χαμηλά “Brooklyn Nets”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *