Το PUMA LQD Cell Origin Air είναι το πρώτο παγκόσμιο παπούτσι επαυξημένης πραγματικότητας

ενώ άλλες μάρκες πάνινα παπούτσια αναζητούν το παρελθόν για έμπνευση, η Puma έχει τα βλέμματά του στο μέλλον. Αφού πήρε τα περιτυλίγματα από την καινοτόμο τεχνολογία Fit Intelligence, ο Γερμανός γίγαντας έχει αποκαλύψει τώρα το πρώτο πανεπιστήμιο επαυξημένης πραγματικότητας στον κόσμο και είναι ένας σαφής αλλαγή παιχνιδιού.

Από απόσταση, ο αέρας προέλευσης κυττάρων LQD μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε παλιό μεσαίο παπούτσι, αλλά μετά από περαιτέρω επιθεώρηση, θα διαπιστώσετε ότι το άνω πλέγμα είναι απολύτως καλυμμένο σε κωδικούς 2D QR. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή LQD Cell της PUMA, οι Sneakerheads θα μπορούν να σαρώσουν το παπούτσι και να ξεκλειδώσουν μια σειρά από εμπειρίες AR, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων, φίλτρων και παιχνιδιών. Παρόλο που αυτό μπορεί να ακούγεται αρκετά εντυπωσιακό, ανοίγει μια δέσμη νέων δυνατοτήτων για το Sneaker Design.

Εκτός από αυτό, ο αέρας προέλευσης κυττάρων LQD σηματοδοτεί το πρώτο παπούτσι που χρησιμοποιεί την ολοκαίνουργια τεχνολογία κυττάρων LQD της PUMA, η οποία στοχεύει στην παροχή ασυναγώνιστης μαξιλαριού μέσω εξαγωνικών κυττάρων profoam. Αυτή η τεχνολογία πρόκειται να κάνει το δρόμο της σε μια ολόκληρη γραμμή πάνινα παπούτσια τους επόμενους μήνες.

Το Puma LQD Cell Origin Air είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή και θα σας επαναφέρει £ 115. Τι πιστεύετε για αυτήν την τεχνολογία; Πιστεύετε ότι θα πιάσει; Ενημερώστε μας τι πιστεύετε και ενώ είστε εδώ, ελέγξτε την πλήρη σειρά Sneaker Puma!

Πληροφορίες μέσω του_SNeakerDog

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *