Το νέο ισοζύγιο 2002R “Protection Pack Pink” μπορεί να είναι απλώς το καλύτερο πάνινο παπούτσι της σεζόν

Πήραμε ήδη ένα γλιστρού Όπως κάνει ένα δευτερόλεπτο για να θαυμάσετε την έκκληση που είναι αυτή η επερχόμενη colourway. Ενώ το “Protection Pack” είναι ήδη πολύ αναζητημένο – εφαρμόζοντας αυτόν τον πεταλλώδη συνδυασμό απλά το καθιστά ακόμη και πολύ πιο άξια. Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ακριβώς το καλύτερο πάνινο παπούτσι της σεζόν – καθώς και γιατί εδώ.

Φέρνοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το θρυλικό “σύννεφο βροχής”, αυτό το 2002R μεταβαίνει τα βαρετά καθώς και τα θλιβερή γκρίζα πάνελ υπέρ των τρυβλίων που είναι καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Μια βαθιά ματζέντα εμφανίζεται κατά μήκος του Toebox, τακούνι, καθώς και το σύστημα κορδόνης, ενώ τα μαλακά ροζ χρώματα παίζουν μια σημαντική λειτουργία οπουδήποτε αλλού. Μια καθαρή προφορά λιλά προσθέτει ένα επιπλέον ποπ πρόστιμο με το κρέπισμα.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι τραγανές λευκές κορδόνια συνδέουν ό, τι μαζί, ενώ το n-ergy midsole είναι τόσο άνετο όσο παίρνει. Φυσικά, δεν θα αποτελούσε μέρος της “συλλογής προστασίας της νέας ισορροπίας” χωρίς τις αποδόμητες λεπτομέρειες καθ ‘όλη τη διάρκεια. Με μια υποβαλλόμενη αφρώδη γλώσσα, μια προκαθορισμένη εξωτερική σόλα, καθώς και οι οδοντωτοί άκρες, δεν υπήρξε ποτέ ένα πάνινο παπούτσι μάλλον όπως το πιο πρόσφατο.

Το νέο ισοζύγιο 2002R “Protecta Pack Pink” αναμένεται να εισαγάγει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι μαζί με μια ποικιλία άλλων ζωντανών σταγόνων όπως το “πορτοκαλί” καθώς και το “μοβ”. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολλά περισσότερα νέα όπως αναπτύσσεται, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, το υποτονικό συνεπές club x νέο υπόλοιπο 990V5 εμφανίζεται σε δύο colourways!

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *