Το Kaws X Sacai X Nike Blazer Low Pack έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από ό, τι φαίνεται ότι οι μήνες αναμονής, το πολυαναμενόμενο Kaws X Sacai X Nike Blazer Low Pack είναι έτοιμη να εμφανιστεί σύντομα στους λιανοπωλητές. Το πακέτο συνεχίζει από το μοτίβο εταιρικής σχέσης τρισδιάστατων που ήταν μια μεγάλη επιτυχία καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, καθώς και αν αυτή η κοινή προσπάθεια μεταξύ του θρυλικού καλλιτέχνη της Νέας Υόρκης, καθώς και μία από τις πιο επιτυχημένες ετικέτες μόδας της Ιαπωνίας δεν σας ενθουσιάζει τότε Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνει.

Οι δύο συνεργάτες έχουν συνεργαστεί με την ετικέτα Swoosh για να ανακαλύψουν το Blazer Low προσθέτοντας πινελιές υπογραφής, με τα ζευγάρια να εμφανίζονται σε τέσσερις διαφορετικές χρωματισμούς. Μπλε, κόκκινο, μοβ καθώς και χρωμάτων Khaki είναι όλα έτοιμοι να απελευθερωθούν, με κάθε διαθέτει διαφορετικές λεπτομέρειες καθώς και τόνους για να συνολικά την εμφάνιση.

Εικόνα μέσω Kawskaws x Sacai x Nike Blazer Low “Blue”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Kawskaws x Sacai x Nike Blazer Low “Red”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όλα τα ζεύγη απελευθέρωσης συμμορφώνονται με την ίδια ακριβώς σιλουέτα με την αρχική σχεδίαση Nike Blazer της Sacai, η οποία έχει κλωτσήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Διπλά στοιβάζονται κορδόνια, γλώσσες, λογότυπα SWOOSH, καθώς και χοντροκομμένα midsoles είναι όλα παρόντα εδώ, ενώ ο Kaws προσθέτει την υπογραφή του με τον τύπο του εικονικού λογότυπου XX στα midsoles. Φυσικά, το Triple Branding εμφανίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεργασίας αυτής της απελευθέρωσης.

Αν ψάχνετε να πάρετε τα χέρια σας σε οποιοδήποτε είδος χρωμάτων από το πακέτο, τότε τα κόκκινα καθώς και τα μπλε ζεύγη έχουν οριστεί να μειωθούν πολύ πρώτα στις 26 Νοεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Kaws καθώς και των αποθηκευτικών αποθεμάτων Sacai αντίστοιχα. Τα μωβ καθώς και τα χρωματιστά χρώματα Khaki θα συμμορφωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία που δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, μαζί με τα τέσσερα ζευγάρια που τελικά θα πάρουν μια ευρύτερη απελευθέρωση μέσω της Nike SNKRS. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία νέα, καθώς και ενημερώσεις όπως το ολοκαίνουργιο Nike Dunk Low PRM “Vast Gray”!

Εικόνα μέσω Kawskaws x Sacai x Nike Blazer Low “Khaki”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Kawskaws x Sacai x Nike Blazer Low “Purple”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *