Πρώτα ματιά στο Yeezy 700 V3 “Srphym”

Ποιος είναι έτοιμος για το Yeezy 700 V3 “Srphym”; Το τέταρτο χρωματιστό για να Grace Kanye West’s Chunky Silhouette, παίρνει το ξεχωριστό όνομα της από τον Seraphym, τους Αγγέλους στη Βίβλο.

Το πρώτο Yeezy 700 V3 για να απομακρυνθεί από την τυπική μονοχρωματική παλέτα, το “srphym” είναι ζωγραφισμένο σε μια δυναμική κίτρινη απόχρωση. Ένα κλουβί RPU αναδιπλώνεται γύρω από τη βάση Primeknit, και μόλις τα φώτα απορρίπτονται, αυτό εκπέμπει μια λαμπερή πράσινη σκιά που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε.

Ένα καουτσούκ με καουτσούκ αναφέρει τις προηγούμενες δύο γενιές και κάτω κάτω θα βρείτε ένα κομψό και εξορθολογισμένο μεσαία σόλα αφρού EVA που βυθίζεται σε ένα γήινο χρώμα “πέτρας”. Ενώ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι γιατί η Adidas επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει την αύξηση αυτή τη φορά, έχει οδηγήσει σε μια τεράστια μείωση των τιμών £ 70 που μπορούμε σίγουρα να εκτιμήσουμε.

Ένα από τα πιο ξεχωριστά Yeezys που έγινε ποτέ, το Adidas Yeezy 700 V3 “Srphym” αναμένεται να πέσει κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο για περίπου £ 170. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ίσως να λάβετε την πρώτη σας ματιά στην αύξηση του Yeezy 380 “Hylte Glow”!

Εικόνα μέσω της μαφίας Yeezy

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *