Οι εικόνες σε πόδια του παιχνιδιού των Thrones x Adidas Ultra βελτιώνουν τη συλλογή είναι εδώ!

Το χειμώνα είναι εδώ!
https://www.facebook.com/thesolesupplier/videos/625100801262329/

Είναι τελικά επάνω μας! Η εποχή 8 του παιχνιδιού των Θρόνων είναι θέμα λίγων μόλις εβδομάδων μακριά και δεν μπορούμε να περιμένουμε. Για να το ξεπεράσει, η σειρά HBO έχει έρθει μαζί με το εμπορικό σήμα 3 λωρίδων για να δημιουργήσει το παιχνίδι των Thrones X Adidas Ultra Apploom Collection.

Είμαστε αρκετά τυχεροί για να πάρουμε τα χέρια μας σε 2 από τα καλύτερα ζευγάρια νωρίς και δεν απογοητεύουν. Το House Stark Ultra βελτιώνεται και οι επαναλήψεις του House Targaryen κάθονται παράλληλα με 4 πολύ περισσότερα UB με βάση τις πολλές επιρροές οικογένειες του Westeros.

Ξεκινώντας από τους Starks, αυτή η μαύρη κρέπα συμβολίζει το βορρά, μια περιοχή που είναι γνωστή για τους ακραίες χειμώνες και ακόμη και τους σκληρότερους κατοίκους. Αυτή η περιοχή είναι όπου οι ήρωες όπως η Sansa, η Arya και ο Jon Snow διαμένουν.

Οι 3 λωρίδες έχουν κοσμήσει το UB με ένα παχύ primeknit στο πάνω και μια επένδυση από fleece για να βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας παραμένουν ζεστά. Με το stark sigil στη γλώσσα και οι λέξεις «χειμώνα έρχονται» στον πάγκο της φτέρνας, αυτό το γκρι και μαύρο πάνινο παπούτσι είναι ένα ζευγάρι που αξίζει τη συλλογή Anyones.

Επόμενο είναι το προσωπικό μας πολύ αγαπημένο ζευγάρι, το σπίτι Targaryen. Δυστυχώς, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι αποκλειστικό των γυναικών, αλλά τι είναι ένα παπούτσι. Ερχόμενοι με ένα άσπρο άνω άνω, αυτό συνδυάζεται με χτυπήματα αργύρου στις 3 λωρίδες. Και πάλι, αυτό το παπούτσι είναι όλα σχετικά με τις πεπερασμένες λεπτομέρειες.

Με μια λάμψη που βρέθηκε στην πλεκτή επάνω και λανθασμένα λεπτομέρειες στην καρτέλα της Γλώσσας, αυτό το πάνινο παπούτσι ενσωματώνει τέλεια το Daenerys. Στρογγυλή μακριά με τον 3 επικεφαλής δράκο στην καρτέλα της γλώσσας και «φωτιά και αίμα» στον πάγκο της φτέρνας, αυτός ο εκπαιδευτής είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους μας 2019 μέχρι στιγμής.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή 22 Μαρτίου από τις 9 π.μ., αναμένετε ότι η συλλογή Game of Thrones X Adidas θα πάει σε ένα φλας.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *