Μην χάσετε: Η Nike Sneakrs Day επιστρέφει αύριο!

Ακύρωση όλων των σχεδίων σας, καθώς η ετήσια Ημέρα Sneakrs της Nike επιστρέφει αύριο! Ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στη βιομηχανία πάνινα παπούτσια, αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε – δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Πέρυσι, είδαμε μια τεράστια ανανέωση μερικών από τα πιο υπερηχμένα μοντέλα του Swoosh, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του Atmos X Nike Air Max 1, του Off-White X Nike Air Vapormax, του Off-White X Air Jordan 1 και του Of Φυσικά, το Άγιο Δισκοπότηρο που είναι ο Sean Wotherspoon x Nike Air Max 97/1. Η Nike έριξε μια δέσμη συμβουλών στην εφαρμογή Sneakrs, και σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έπρεπε να “κυνηγήσετε”. Γύρω από την εφαρμογή και ψάχνετε για συγκεκριμένα παπούτσια για την ευκαιρία σας να πάρετε ένα W, οπότε αν δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα, δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το παρόν!

Εικόνα μέσω sneakerprophet_
Σύμφωνα με τις φήμες, η μάρκα με έδρα το Beaverton θα κάνει επίσης μια απελευθέρωση stash, έτσι ώστε οι sneakerheads σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο και το Παρίσι μπορούν επίσης να κυνηγήσουν φυσικά για παπούτσια. Αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά είναι καλύτερο να καλέσετε τη γιαγιά τώρα να πείτε ότι δεν θα το κάνετε για δείπνο, για κάθε περίπτωση.

Ξεκινώντας αύριο στις 8 Αυγούστου, η Nike Sneakrs Day θα είναι γεμάτη από απροσδόκητες εκπλήξεις φέτος, οπότε φροντίστε να κατεβάσετε την εφαρμογή αυτή τη στιγμή και να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ενημερώσεις καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω 43einhalb

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *