Η αντιπροσωπεύει την άνοιξη / καλοκαίρι 22 Blank Collection προσφέρεται τώρα!

Αντιπροσωπεύουν απολύτως το έτοιμο φέτος. Από την 247 ποικιλία τους στο σύλλογο των ιδιοκτητών, κάθε συλλογή είναι πολύ πιο περιζήτητη από την επόμενη, καθώς και το ίδιο ακριβώς μπορεί σίγουρα να δηλωθεί για την αντιπροσωπευτική άνοιξη / καλοκαίρι 22 κενή κάψουλα! Ολοκαίνουργιο για τους θερμότερους μήνες μπροστά, αν θέλετε, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο, καθώς είναι ρυθμισμένο να απελευθερώσει απόψε!

Φτάνοντας σε τέσσερα ολοκαίνουργια χρώματα, όπως το “πηλό”, το “Blue”, “Sage”, καθώς και το “Mustang”, αναμένεται ότι υπάρχει μια επιλογή από hoodies, μπλούζες, μπλουζάκια, καθώς και σορτς στην περιοχή. Το εξαιρετικό πράγμα για τα κενά είναι ότι είναι τα καλύτερα κομμάτια Layering, ωστόσο, μπορείτε να τα φορέσετε μόνοι τους να θεωρούν ότι είναι τόσο υποτιμημένοι.

Εικόνα μέσω του George Heaton
Ναυτιλία της ΕΕ

Αγορασε τωρα

Τα κομμάτια κατασκευάζονται από 100% βαμβάκι, με τα hoodies καθώς και τα φούτερ χειρίζονται ένα βάρος 480gsm ενώ τα tees είναι 220gsm για ένα φως, καθημερινή προσαρμογή. Ενώ το κανονικό κέντημα του μαστού “αντιπροσωπεύει” έχει εξαλειφθεί – μια απόφαση που έγινε απόφαση από τους οπαδούς – θα έχουμε ακόμα την παραδοσιακή μεταλλική επωνυμία ταυτότητας κατά μήκος του κάτω ποδιού.

Η παρουσιαζόμενη Spring / Summer 22 Blank Collection έχει οριστεί για να εισαγάγει στις 8μμ απόψε, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για την καλύτερη δυνατή σας δυνατότητα για το COP! Φυσικά, τα μέλη του Prestige παίρνουν πρώιμο κέρδος πρόσβαση στην περιοχή, καθώς και για περιορισμένη ώρα μόνο, αν αγοράσετε 3 ή πολλά περισσότερα κενά προϊόντα θα πάρετε αμέσως 30% έκπτωση στο checkout! Ας καταλάβουμε ποιες colourways θα συμβάλλετε στην καλοκαιρινή σας ντουλάπα, καθώς και αν δεν είστε σίγουροι ποιο μέγεθος για να πάρετε, επιθεωρήστε το απόλυτο μοναδικό προμηθευτή Οδηγό μεγέθους ενδυμάτων ιδανικό εδώ!

Εικόνα μέσω του George Heaton
Ναυτιλία της ΕΕ

Αγορασε τωρα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *