Το Air Jordan 1 Low “Mighty Swooshers” είναι το όνειρο του ανεμιστήρα Manga

, καθώς και η μάρκα Jordan έχουν ενσωματώσει τον ιαπωνικό πολιτισμό στις προσφορές τους εδώ και πολλά χρόνια – το πρόσφατο Nike SB Dunk High “Gundam” είναι ένα από τα Οι πιο πολυπόθητες κυκλοφορίες μέχρι σήμερα. Όσο για το τελευταίο τους σύνολο, το Air Jordan 1 χαμηλό “Mighty Swooshers”, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτά είναι το τελικό παπούτσι που πρέπει να έχετε για τους οπαδούς manga/anime.

Ορίζοντας την απελευθέρωση ως μέρος του πακέτου “The Mighty Swooshers” της Nike, το οποίο διαθέτει επίσης ένα sci-fi anime-inime-inspired Air Force 1/1, αυτή η Jordan 1 Low βλέπει μια καθαρή ρύθμιση, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα AF1s. Το Crisp White Premium Leather Tooling κατασκευάζει τα καλύμματα των δακτύλων καθώς και τα παράθυρα τεταρτημόρων, ενώ τα κιβώτια των δακτύλων, τα μάτια, τα πίσω τμήματα, καθώς και τα λογότυπα του Midfoot Swoosh χρονοτίστησαν έναν μπλε τόνο.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι λεπτομέρειες της Jordan Branding είναι τοποθετημένες στη γλώσσα, στις πέλματα, καθώς και στη φτέρνα για να διατηρήσουμε το αρχικό στυλ AJ1 που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη. Εκτός από το ότι όλα αυτά μοιάζουν με αυτά τα jordans δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, πάρτε μια καλύτερη εμφάνιση κάτω από τα παγωμένα μπλε outsoles εμφανίζουν ένα σύνολο από μάτια που απεικονίζονται σε στυλ manga, καθιστώντας αυτά τα παπούτσια anime πραγματικά ειδικά για τον Otakus.

Αν ψάχνετε να πάτε στο επόμενο anime-con κοντά σας, καθώς και την απαίτηση να αντιμετωπίσετε το cosplay σας, τότε το Air Jordan 1 χαμηλό “Mighty Swooshers” θα πρέπει να είναι ένας μη-brainer μπάτσος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένη δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις τελευταίες σταγόνες Nike, συμπεριλαμβανομένης της ροζ παράδοσης αυτού του anime Jordan 1S. Σε παρόμοιες ειδήσεις, περισσότερες επιφάνειες πληροφοριών απελευθέρωσης για το Travis Scott x Air Jordan 1 χαμηλό “αντίστροφη mocha”.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *