Το yeezy μπάσκετ πλεκτό “Slate Azure” αποκαλύπτεται

φαίνεται ότι ο Kanye West γίνεται αρκετά σοβαρός για το μπάσκετ. Τον περασμένο μήνα, ο Αμερικανός rapper καθώς και ο σχεδιαστής μόδας πήραν στο περιοδικό Slam για να πειράξουν τα εμπορικά του Academy Donda, καθώς και τώρα, παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Yeezy μπάσκετ πλεκτό “Slate Azure”. Το δεύτερο χρώμα για να χειριστεί αυτή τη συγκεκριμένη επανάληψη της σιλουέτας, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Διαθέτοντας ένα πλήρες άνω άνω, το “Slate Azure” χαζεύει το πολύ πιο δομημένο στυλ του QNTM υπέρ κάτι λίγο πιο ευέλικτο. Βαμμένο σε μπεζ απόχρωση, οι φωτεινές μπλε τόνους κάνουν τη μέθοδο τους σε όλο το BSKTBL, ενώ ένα μυστικό μαύρο κολάρο αστραγάλου χρησιμοποιεί ένα έντονο ποσό αντίθεσης που συμπληρώνεται από τα κορδόνια.

Εικόνα μέσω της Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το toebox εγχύεται με μια αφρώδη οθόνη, τύπος όπως αυτό που θα δείτε σε ορισμένα μοντέλα 350 V2, ενώ η φτέρνα γίνεται επίσης με 3m, ώστε να μπορείτε να κάμπτετε ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, η Adidas που εμπνέεται από 380, η Adidas βελτιώνει την μεσαία σόλα κάτω, καθώς και αυτό είναι επενδεδυμένο με ένα μπλε, παρέχοντας στο Yeezy μια εξαιρετικά εντυπωσιακή αισθητική που δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω.

Αν θέλετε να αστυνομεύετε κάτι ιδιαίτερο αυτή τη σεζόν, η Adidas Yzy BSKTBL πλεκτή “Slate Azure” αναμένεται να πάρει μια μείωση του σοκ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου All-Star NBA, με ευρύτερη απελευθέρωση που φημολογείται για τα μέσα Μαΐου. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για την επόμενη κυκλοφορία του Ye, καθώς και στις Associated News, αυτές οι πέντε διάσημες Yeezys κάνουν μια επιστροφή το 2022!

Εικόνα μέσω της Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της Yeezy Mafia
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *