Η Nike παρέχει πίσω στην κοινότητα την εκστρατεία «Give Fresh Air»

την περασμένη εβδομάδα, αποκαλύψαμε ότι το SWOOSH άλλαζε τα πράγματα για τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις Air Max Day. Αντί να πέφτουν εξαιρετικά ειδικές σιλουέτες, όπως ο περασμένος έτους Sean Wotherspoon X Nike Air Max 97/1, θα επικεντρωθούν στην ολοκαίνουργια εκστρατεία του ‘Give Fresh Air’.

Συνεργαζόμενοι με διάφορα καταστήματα και οργανισμούς πάνινων παπουτσιών, η πρωτοβουλία στοχεύει να δώσει πίσω στην κοινότητα με την ομαδοποίηση, παρέχοντας σε sneakerheads μια εύκολη μέθοδο για να δωρίσει νέα και απαλά χρησιμοποιούμενα πάνινα παπούτσια στους λιανοπωλητές στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Εκείνοι στη Δυτική Ακτή μπορούν να πάνε σε αήττητο, δεμένο και πάνινα παπούτσια στο Λος Άντζελες, τόξα & Τα βέλη στο Σαν Φρανσίσκο, το δόλωμα στο Σαν Ντιέγκο και η πιθανότητα στο Σιάτλ, ενώ εκείνοι στην ανατολική ακτή μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι στις ιδέες στη Νέα Υόρκη, στο Kith στο Soho και στο Μπρούκλιν και στο Ubiq στη Φιλαδέλφεια και την Ουάσινγκτον.

Εάν βρίσκεστε στο Νότο, κατευθυνθείτε προς την Ενότητα στο Louisville, ένα Ma Maniere στην Ατλάντα και την κοινωνική κατάσταση στο Charlotte. Οι Midwest Sneakerheads μπορούν να πληρώσουν ένα See στο Xhibition στο Shaker Heights και στο Saint Alfred στο Σικάγο. Οι Καναδοί έχουν μόνο μία επιλογή ζώων στο Τορόντο.

Μοιράζοντας τα παρόμοια για τα πάνινα παπούτσια ενώ κάνει καλό ακριβώς την ίδια στιγμή, η εκστρατεία Nike ‘Give Fresh Air’ πρόκειται να τρέξει από τις 18 Μαρτίου όλη τη μέθοδο έως τις 13 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή, κανένας ευρωπαίων λιανοπωλητών δεν συμμετέχει στην εκδήλωση, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς καθιερώνει και ελέγξτε την πλήρη ποικιλία Nike Sneaker ενώ είστε εδώ!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *