Οι έννοιες X New Balance 327 “Cape” εμπνέονται από ένα διάσημο κοκτέιλ

με το νέο Balance 327 Fast-Becomming One από τις πιο υπερφορτωμένες νέες σιλουέτες του 2020, ήταν μόνο θέμα χρόνου πριν είδαμε κάποιες εκπληκτικές Οι συνεργασίες αρχίζουν να εμφανίζονται. Οι έννοιες X New Balance 327 “Cape Cod” μόλις αποκαλύφθηκαν και το ζευγάρι εμπνέεται από ένα αγαπημένο κοκτέιλ γνωστό ως ομίχλη Cranberry Bog.

Η νέα ισορροπία και οι έννοιες έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές πριν, και με τις δύο ετικέτες που προέρχονται από τη Βοστώνη. Το ίδιο το Cape Cod είναι μια περιοχή στις ΗΠΑ που είναι φημισμένη για την καλλιέργεια των βακκίνιων, καθώς και το σπίτι του προαναφερθέντος ποτού βότκας Cranberry!

Εικόνα μέσω εννοιών

Εικόνα μέσω εννοιών
Η ρετρό σιλουέτα είναι διακοσμημένη σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα που θυμίζει γρήγορα τα ζουμερά μούρα, ενώ το υπερμεγέθη N New Balance N είναι υπερηφάνεια της θέσης της πλευρικής πλευράς και των δύο παπουτσιών. Οι συμβουλές του μπλε και του λευκού μωρού τονίζουν την εμφάνιση περαιτέρω, κάνοντας πραγματικά αυτά τα ποπ και μοιάζουν με ένα ζευγάρι ειδικής έκδοσης!

Οι Midsoles της Eva Foam βρίσκονται κάτω από τα πόδια για να βεβαιωθούν ότι αυτά είναι άνετα καθημερινά βήμα, ενώ οι διπλές επωνυμίες γλώσσες προσθέτουν μια άγγιγμα περιορισμένης έκδοσης στο σχέδιο. Εδώ στον μοναδικό προμηθευτή είμαστε σημαντικοί οπαδοί της NB 327, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε μια εντυπωσιακή προσπάθεια συνεργασίας που θα ξεκινήσει!

Εικόνα μέσω εννοιών

Εικόνα μέσω εννοιών
Εάν σας αρέσουν οι έννοιες x New Balance 327 “Cape Cod” όσο είμαστε, θα πρέπει να καθίσετε λίγο περισσότερο ακόμα. Το ζευγάρι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις έννοιες στις 7 Αυγούστου, με παγκόσμια απελευθέρωση που θα ακολουθήσει στις 13 Αυγούστου. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία και ενώ είστε εδώ δείτε το Atmos X Adidas ZX8000 “Crazy Animal”!

Εικόνα μέσω εννοιών

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *