Ποια είναι η εγγύηση της αυθεντικότητας του eBay;

Όταν σκέφτεστε για τη βιομηχανία μεταπώλησης, τοποθεσίες όπως κατσίκα, Grailed και StockX πιθανότατα έρχονται στο μυαλό. Με αυτό είπε, η μεγαλύτερη αγορά πάνινα παπούτσια στην πραγματικότητα δεν είναι κανένα από αυτά, στην πραγματικότητα, με μια πώληση κάθε 1,5 δευτερόλεπτα, eBay Reigns Supreme ως η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα μεταπώλησης στον κόσμο. Πέρυσι, ένα τεράστιο έξι εκατομμύρια ζευγάρια πωλήθηκαν στον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, και από τώρα, σχεδόν μισό εκατομμύριο λίστες παπουτσιών είναι ζωντανές. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό ήδη, φαίνεται ότι το eBay πρόκειται να πάρει ένα άλλο τεράστιο κομμάτι του παιχνιδιού μεταπώλησης με την ολοκαίνουργια εγγύηση αυθεντικότητάς τους και εδώ σημαίνει.

Εάν μπορείτε να θυμηθείτε, το 2019, το eBay εξάλειψε πλήρως τα τέλη πώλησης για οποιοδήποτε πάνινο παπούτσι που πωλήθηκε σε $ 100 ή περισσότερα στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε τα πάνινα παπούτσια σας δωρεάν στον ιστότοπο – ένα τεράστιο USP που εξετάζει τους ανταγωνιστές θα σας χρεώσει ένα τέλος πώλησης, πέρα ​​από έναν φόρο πολυτελείας, καθώς και τη ναυτιλία. Όσο αξιοσημείωτο ήταν αυτό, τα πλαστά παπούτσια συνέχισαν να πλήττουν το site, με πολλούς αθώους αγοραστές να εξαφανίζονται από τα σκληρά κερδισμένα μετρητά τους. Δεν υπήρχε απολύτως κανένας τρόπος ότι το eBay θα μπορούσε να παρακολουθεί κάθε αγορά και να εξασφαλίσει ότι τα πάνινα παπούτσια που πωλούνται ήταν η πραγματική συμφωνία. Εκεί τίθεται η νέα εγγύηση αυθεντικότητάς τους.

Ποια είναι η εγγύηση της αυθεντικότητας του eBay;

Ακριβώς όπως η διαδικασία επαλήθευσης της Stockx, η εγγύηση της αυθεντικότητας του eBay θα ελέγξει ότι τα πάνινα παπούτσια είναι 100% αυθεντικά πριν περάσει μια πώληση. Παρόλο που αυτό περιορίζεται απλώς σε κομμάτια που διατιμώνται σε πάνω από £ 100/$ 100, όχι μόνο περιλαμβάνει ολοκαίνουργια συλλεκτικά αντικείμενα, θα επιτρέπεται επίσης τα παπούτσια προ-ιδιοκτησίας. Η υπηρεσία θα πραγματοποιηθεί από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, που αρχικά καλύπτει μερικές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες και στυλ πριν επεκταθεί σε κάθε μοντέλο και σιλουέτα μέχρι τις αρχές του 2021.

Με την κατάργηση οποιασδήποτε αβεβαιότητας με τη διαδικασία αγοράς, η κοινότητά μας μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει με πλήρη εμπιστοσύνη.
“Ο έλεγχος ταυτότητας έχει γίνει μια προσδοκία για τους σημερινούς καταναλωτές σε κατηγορίες υψηλού πάθους και υψηλής αξίας και αυτό το πρόγραμμα καθιστά το eBay την πιο ελκυστική πλατφόρμα για τους ενθουσιώδες σε αυτές τις κατηγορίες”, λέει ο Jordan Sweetnam, SVP και γενικός διευθυντής του eBay North America. “Το eBay εκμεταλλεύεται την πιο ποικιλόμορφη αγορά πάνινα παπούτσια στον κόσμο – με την ευρύτερη επιλογή και τις καλύτερες τιμές – και αφαιρώντας οποιαδήποτε αβεβαιότητα με τη διαδικασία αγοράς, η κοινότητά μας μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει με πλήρη εμπιστοσύνη”.

Ενώ αυτό το πρόγραμμα είναι ολοκαίνουργιο για τα πάνινα παπούτσια, αυτή είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη φορά της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, αφού ανακοίνωσε την εγγύηση αυθεντικότητας για ρολόγια που πωλούνται πάνω από 2.000 δολάρια τον Σεπτέμβριο.

Σχετίζεται με:

Είναι το Stockx Legit;
Είναι το Goat Legit;

Πώς επιταχύνει τα παπούτσια eBay;

Το eBay έχει συνεργαστεί με ορισμένους ηγέτες της βιομηχανίας από την κοινότητα των παπουτσιών για να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου ταυτότητας θα αντιμετωπίσει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών τους.

Μέσω της συνεργασίας με το SneakerCon στις ΗΠΑ, το eBay δημιούργησε μια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση που προσφέρει μια ισχυρή λίστα ελέγχου των προδιαγραφών και των διαδικασιών προϊόντων για να εξασφαλίσει την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα. Αφού έχει ελεγχθεί πλήρως, μια ετικέτα eBay είναι συνδεδεμένη στο παπούτσι.

Η μικρή εκτύπωση δεν δηλώνει πόσο θα διαρκέσει ολόκληρη αυτή η διαδικασία, αλλά με τα εκατομμύρια των καταχωρίσεων που βρίσκονται σήμερα στον ιστότοπο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι θα προσθέσει μερικές ημέρες στη συναλλαγή, αν όχι περισσότερο.

Πόσο καιρό χρειάζεται eBay για να πιστοποιήσετε;

Συνολικά χρειάζονται περίπου 5 ημέρες για να πιστοποιηθεί το eBay. Μόλις αγοράσετε ή πωλήσετε ένα ζευγάρι εκπαιδευτών στο eBay, θα σταλούν πρώτα για να πιστοποιηθούν. Μόλις λάβουν το στοιχείο, τους δίνονται δύο εργάσιμες ημέρες για να επιθεωρήσουν και να επαληθεύσουν το στοιχείο και μετά το στοιχείο θα σας αποσταλεί με συμβατική παράδοση 3 ημερών.

Γιατί πρέπει να αγοράσω πάνινα παπούτσια μέσω του eBay;

Εάν ζητήσετε από οποιοδήποτε sneakerhead, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιούν το eBay στην πρώτη θέση οφείλεται στο πόσο γρήγορο και ασφαλές είναι. Η εγγύηση ελέγχου ταυτότητας εγγυάται ότι κάθε παραγγελία θα είναι αυθεντική και νόμιμη, ωστόσο θυσιάζει την ταχύτητα της παραγγελίας σας.

Ωστόσο, αυτό το επιπλέον βήμα και ο επιπλέον χρόνος αξίζει εντελώς για να εξασφαλιστεί ότι τα προϊόντα που λαμβάνετε είναι 100% αυθεντικά.

Ποια παπούτσια καλύπτονται από την εγγύηση αυθεντικότητας;

Πρόκειται για μια περιοχή διαμάχης, όπως οι όροι και οι προϋποθέσεις του eBay δηλώνουν συγκεκριμένα ότι τα πάνινα παπούτσια πρέπει να είναι «συλλεκτικά», αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι μια γκρίζα περιοχή που δεν έχει ακόμη καθοριστεί, όπως λέει η παλιά παροιμία, τα σκουπίδια ενός ανθρώπου είναι ο θησαυρός ενός άλλου ανθρώπου. Για παράδειγμα, αν αγαπάτε τον εαυτό σας ένα ζευγάρι GRS, αλλά δεν θεωρούνται ως “συλλεκτικοί”, θα εξακολουθούν να καλύπτονται από το πρόγραμμα; Αυτό προκαλεί επίσης το ερώτημα γιατί αυτά τα πάνινα παπούτσια πρέπει να είναι πάνω από £ 100 πριν μπορέσουν να επαληθευτούν. Υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες λίστες που ζουν τώρα με παπούτσια που διατιμώνται κάτω από αυτό το περιθώριο, το eBay δεν ενδιαφέρεται αν αυτά είναι πραγματικά ή ψεύτικα;

Εικόνα μέσω eBay
Η εγγύηση αυθεντικότητας του eBay είναι τώρα διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει οριστεί σε πλήρη μεταφοράOrm Η βιομηχανία πάνινα παπούτσια όπως την ξέρουμε. Τι πιστεύετε για αυτό το νέο πρόγραμμα; Θα το χρησιμοποιούσατε; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας και φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα τελευταία και μεγαλύτερα νέα και κυκλοφορίες!

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε μερικά από τα άλλα άρθρα μας σχετικά με τα πιο καυτά θέματα μέσα στη βιομηχανία πάνινα παπούτσια:

Είναι το Stockx Legit;
Είναι το Grailed Legit;
Ο τελικός οδηγός για την εφαρμογή Nike SNKRS
Πώς επιβεβαιώνεται η Adidas;
Το πιο δημοφιλές πάνινο παπούτσι κάθε χώρας

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *