Ο Κριός X Umbro έπληξε το πίσω μέρος του δίχτυ με αυτό το ποδόσφαιρο εμπνευσμένο Collab

, καθώς το καθυστερημένο τουρνουά UEFA Euro 2020 φτάνει τελικά σε εξέλιξη, φαίνεται ότι ολόκληρη η Ευρώπη έχει πάει τρελός ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένου του Aries X Umbro! Αναπτύχθηκε με το ποδόσφαιρο στο μυαλό, αυτό το Collab γιορτάζει ρετρό πακέτα της Αγγλίας του παρελθόντος και τους δίνει μια σύγχρονη ανανέωση.

Οποιοσδήποτε οπαδούς του όμορφου παιχνιδιού θα αναγνωρίσει τη σημασία που έχει το Umbro στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο η εταιρική σχέση κάλυπτε 60 χρόνια συνολικά, αλλά είδε επίσης μια ποικιλία ιστορικών στιγμών, συμπεριλαμβανομένης της νίκης της Αγγλίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966.

Εικόνα μέσω του Κριού
Η συλλογή διαθέτει μια ποικιλία από ρετρό-εμπνευσμένα κομμάτια που έχουν δοθεί ένα makeover με μια επιλογή pixelated γραφικά και τολμηρές εκτυπώσεις. Παράλληλα, μια ποικίλη παλέτα χρωμάτων που σχηματίζεται από ανοιχτό μπλε, κόκκινο, μαύρο, λευκό και κόκκινο τόνο επιλεκτικά κοσμούν τα ρούχα.

Με τον Κριό να είναι μια θηλυκή μάρκα, η ιδρυτή Sofia Prantera λέει ότι αυτή η συνεργασία “προσφέρει μια διαφορετική προοπτική από τις συμβατικές συνεργασίες ποδοσφαίρου”, η οποία έχει νόημα, καθώς το άθλημα είναι συνήθως μια υπόθεση που κυριαρχείται από άνδρες.

Η συνεργασία πρόκειται να πέσει στις 24 Ιουνίου στο Webstore του Κριού και στους επιλεγμένους λιανοπωλητές και το ερώτημα που έχουμε στο μυαλό μας είναι – πόσο καιρό μέχρι να δούμε μερικά από τα νεαρά αγόρια μας στην αγγλική εθνική ομάδα που το φορούν; Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι οι επιλογές μας για τα κορυφαία κιτ ποδοσφαίρου που διατίθενται για το Euro 2020.

Εικόνα μέσω του Κριού

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *