Μια ματιά με τα πόδια στο άσπρο x nike sb dunk dunk χαμηλά

δεν έχετε δει ποτέ ένα virgil abloh x swoosh sneaker σαν αυτό. Αφού αποκαλύφθηκαν χθες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την άνοιξη του καλοκαιριού του 2020, το off-white x nike sb dunk dunk χαμηλά έχει προκαλέσει αρκετά την αναταραχή μέσα στην κοινότητα των sneaker. Μερικοί τους αποκαλούν λίγο over-the-top, ενώ άλλοι είναι αρκετά ευχαριστημένοι με την τρελή αισθητική τους. Όποια και αν είναι η γνώμη σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτά με τα πλάνα!

Εικόνες Ευγενική προσφορά της Hypebeast, το Special Edition Dunk Low διατίθεται σε δύο ξεχωριστά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης της κλασικής έκδοσης ‘UNC’ και μιας εντυπωσιακής Orange Edition που είναι υποχρεωμένο να γυρίσει τα κεφάλια. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τα εργαστήρια Futura, κάθε παπούτσι έρχεται με κείμενο εκτός λευκού X Nike κατά μήκος των μέσων και μια λευκή ετικέτα φερμουάρ, καθώς και τις υπογραφές του Abloh και Futura στην διαφανή εξωτερική σόλα.

Όπως είδαμε χθες, μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές σχεδιασμού στο OG Dunk Low είναι η προσθήκη δύο ομάδων κορδονιών: ένα παραδοσιακό επίπεδο στυλ και ένα ζευγάρι που χρησιμοποιείται κανονικά σε μπότες πεζοπορίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το παπούτσι έχει προκαλέσει ένα τόσο μεγάλο χάσμα μέσα στην κοινότητα, αλλά αν μας ρωτήσετε, το σκάβουμε.

Σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το ολοκαίνουργιο λευκό X Nike SB Dunk Low αυτή τη στιγμή, οπότε αν θέλετε τις τελευταίες πληροφορίες κυκλοφορίας, φροντίστε να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας ποια χρωματιστή θα κάνατε αστυνομία και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω διαφημιστικού χώρου

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *