Μια πιο προσεκτική ματιά στο Adidas Yeezy βελτιώνει το 700 VX

σε πολλούς ανθρώπους, ο δρομέας Adidas Yeezy 700 Wave είναι σαν τον Marmite of the Sneaker World. Τους αγαπάς είτε σε κομμάτια, είτε τους μισείς με ένα βαθύ, καίγοντας πάθος. Διαθέτοντας μια εξαιρετικά διαφορετική εμφάνιση σε σύγκριση με τις άλλες κρέπες του Kanye West, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο δρομέας Wave είναι γεμάτος ιδιαίτερο χαρακτήρα και τώρα εξετάζουμε προσεκτικά το Yeezy βελτιώνουν 700 VX.

Παρουσιάστηκε χθες, το Yeezy βελτιώνει το 700 VX είναι βαμμένο σε μια «ημι -κατεψυγμένη κίτρινη» απόχρωση. Οι μυστικές μαύρες προβολές διαθέτουν σε όλο το άνω μέρος και ένα συμπληρωματικό κύμα δρομέα μεσαία σόλα κάθεται κάτω από το χοντρό sneaker vibe. Εμπνευσμένο με ώθηση για πρόσθετη άνεση και ομαλότερο βήμα, το branding “700” κοσμεί τις πλευρές.

Σύμφωνα με τον Yeezy Mafia, το Yeezy Appliet 700 VX ήταν στην πραγματικότητα ένα δείγμα προικισμένο στον διευθυντή του American Rapper 6ix9ine, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ η πραγματική συμφωνία. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το 700 VX κάτω στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Ενώ είστε εδώ, εδώ είναι η πρώτη σας ματιά στα Adidas Originals Yung-1 ‘Volt’.

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε το ρεύμα εδώ!

Εικόνες μέσω του Yeezy Mafia

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *