Πρώτη ματιά στη συλλογή του νέου Ivy Park Beyoncé X Adidas

πίσω το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, οι οπαδοί αντιμετωπίστηκαν σε μια πρώτη ματιά στην επερχόμενη συλλογή Ivy Park X Adidas. Το εύρος – σχεδιασμένο από την Beyoncé και η ομάδα της σε συνεργασία με το Giant Sportswear – διαθέτει τα πάντα, από ενδύματα και υποδήματα έως αξεσουάρ και κοσμήματα. Και τώρα, για να φωτίσει τον Ιανουάριο του καθενός, ο Bey έχει κυκλοφορήσει το πρώτο βίντεο καμπάνιας που δίνει στους θεατές την ευκαιρία να εξετάσουν τη συλλογή σε πιο προσεκτικές λεπτομέρειες.

Το βίντεο πυροβολείται στην υπογραφή στυλ Beyoncé και φέρει ομοιότητες με τα οπτικά της λεμονάδας. Κόκκινο, αφηρημένο και κάνει χρήση κάθε γωνίας, η καμπάνια vid γιορτάζει όχι μόνο τη συλλογή αθλητικών ειδών, αλλά αστική κουλτούρα και ποικιλομορφία. Ο Μπέης εξέφρασε το πάθος της για ουδέτερο ρουχισμό του φύλου και έχει κάνει δηλώσεις σχετικά με την επιθυμία να εξασφαλίσει ότι τα σχέδιά της είναι συμπεριλαμβανομένων.

Μετά την αγορά της μάρκας της από το Philip Green, η Beyoncé είναι τώρα ο μοναδικός ιδιοκτήτης του Ivy Park και δεσμεύεται να πιέσει το εμπορικό σήμα περισσότερο από ποτέ. Όταν μιλάτε για τη συλλογή, είπε “ήθελα να σχεδιάσω και να ξαναγιστώσει κομμάτια που χρησιμεύουν ως αγαπημένη πανοπλία για όσους αναγνωρίζουν τη δύναμη στο ατομικό τους ύφος και ζει ελεύθερα και τολμηρά.” Χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα, μοναδικές σιλουέτες και τολμηρά στυλ για να εκφράσουν το δικό της στυλ, αυτή η συλλογή είναι κατασκευασμένη για να κάνει τον χρήστη να αισθάνεται σαν ένα απόλυτο αφεντικό.

Συμπεριλαμβανομένου ενός ευρέος φάσματος τεμαχίων αναψυχής καθώς και ένα τρίο των αθλητών, πρόκειται να μειωθεί στις 18 Ιανουαρίου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μπάτσο κάθε κομμάτι από τη συλλογή Ivy Park X Adidas – επειδή γνωρίζουμε ότι θα πάμε.

Εικόνα μέσω Instagram / @ Beyonce

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *