Το Air Jordan 1 Low “Reverse Bred” μόλις πήρε μια μεγάλη ανακατασκευή!

Το Air Jordan 1 Low “Reverse Bred” πρέπει να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάνινα παπούτσια για να μειωθεί αυτό το καλοκαίρι. Μετά από μήνες αναμονής, το θερμό αναμενόμενο AJ1 έχει μόλις πάρει μια σημαντική αποκατάσταση στο Footasylum καθώς και που πωλεί γρήγορα! Χειρισμός ενός από τα πολλά διάσημα χρώματα της Jordan Brand μέχρι σήμερα, απαιτείτε αυτά στη συλλογή σας το συντομότερο δυνατόν!

Η εργασία σε μια μυστική μαύρη βάση, με το “Gym Red” επικαλύπτεται με εντυπωσιακά κόκκινα πάνελ. Ένα Nike Swoosh γλιστράει κομψά στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ενώ ο θρυλικός άλμα είναι εξαιρετικά κεντημένος πάνω στη νάιλον γλώσσα για εκείνη την παραδοσιακή εμφάνιση που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε μια καθαρή λευκή μέση σόλα που είναι καλύτερο τόσο για το δρόμο όσο και για το γήπεδο, καθώς και για να ολοκληρώσετε τα πάντα μακριά, η υπογραφή του Air Jordan 1 φτερά μπάσκετ κοσμεί τη φτέρνα, οριστικοποιώντας τον ισχυρό σχέδιο.

Διατίθεται τώρα απευθείας από το Footasylum, κρατήστε το Nike Air Jordan 1 χαμηλό “γυμναστήριο” πριν προσφέρει! Ας καταλάβουμε αν αντιμετωπίσατε τον COP, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, ο διακόπτης Air Jordan 1 μεταμορφώνεται από ψηλά σε χαμηλά με φερμουάρ!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *