Πάρτε επηρεασμένο από το London Fashion Week Street Style

Οι New Yorkers έβαλαν το μπαρ ψηλά με πολυτελείς δηλώσεις στυλ δρόμου όταν η πιο σημαντική εκδήλωση της μόδας έπληξε την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ την περασμένη εβδομάδα.

Ποτέ να μην ξεπεράσουμε, οι έξυπνοι Λονδρέζοι στυλ έχουν βγει σε ίση δύναμη για την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου αυτή τη σεζόν, δώροντάς μας με απεριόριστη έμπνευση ντουλάπας.

Αριστερά – Λευκό Converse All Stars

Αγκαλιάζοντας τη βροχή στο Balenciaga καθώς και στο Burberry, οι fashionistas ευνοούσαν μεγάλα παλτά και blazers, αξεσουάρ με πραγματικά φημισμένα υποδήματα.

Αριστερά -, Best – New Balance 574 Pastel Green

Τα πάνινα παπούτσια στο προσκήνιο έχουν συμπεριλάβει το περιζήτητο Balenciaga Triple S, το Triple Black Nike TNS, τα ισχυρά παστέλ νέα ισορροπία, καθώς και το ακουστικά πορτοκαλί Nike Air VaporMax Plus.

Αριστερά-Τελετή έναρξης Λογότυπο-Trim Cotton-Jersey Bottoms & amp; Nike Air Max Plus TN σε Triple Black, Best – Nike Air Vapormax Plus στο Orange

Street Style Staples από αξεσουάρ που κυριαρχείται off-white, συνολικά με έγχρωμες αποχρώσεις για ένα vintage επηρέασε την αισθητική.

Αριστερά – Το Burberry Tan Rainbow Inspect Harrington Jacket

Είναι αφαίρεση από αυτά τα snaps ότι το χοντρό μοτίβο παπουτσιών δεν πηγαίνει πουθενά, οπότε φροντίστε να αποθηκεύσετε μια συλλογή πατέρα πάνινα παπούτσια για να σας δούμε με το 2018.

Δεξιά -Adidas Adibreak Track παντελόνια στη Βουργουνδία

Η στρώση είναι απαραίτητη για να μεταμορφώσετε τους ιδρώτες σας όπως η ελίτ της μόδας, συνδυάστε τα παντελόνια Adibreak με ένα βραχυκυκλωτήρα λαιμού, καθώς και το ανδρογόνο παλτό Duster για πρόσθετη άκρη.

Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με τις μοναδικές γυναίκες για πολύ περισσότερα κίνητρα στυλ δρόμου, καθώς και ενημερώσεις της εβδομάδας μόδας VIP.

Εικόνες ευγενική προσφορά του Jonathan Daniel Pryce καθώς και παύση online/@lauren_mustoe_

Έχετε μερικά εξαιρετικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για τη δυνατότητα σας να εμφανιστεί.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *