Ευτυχισμένο το νέο έτος!

Ξεκινήστε το 2020 με την περάτωση της ημέρας της Πρωτοχρονιάς, βλέποντας την Parade Rose, γιορτάζοντας με την οικογένεια και τους φίλους σας και να απολαύσετε κάποιο ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο κατάστημα Ali Thrift την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου!

Πριν πατήσετε μακριά τις διακοσμήσεις διακοπών σας, ελέγξτε την τελική πώληση διακοπών μας για την εποχή. Όλα τα στοιχεία διακοπών θα είναι 75% έκπτωση! Είναι η τελευταία σας ευκαιρία για εκπληκτικές ευκαιρίες σε στολίδια και διακόσμηση. Μόλις τελειώσει αυτή η πώληση – έχει τελειώσει!

Και για τους αναγνώστες και τους καταναλωτές μας που τους αρέσει να κάνουν needlepoint και cross-stitch – έχουμε ασχοληθεί για σας! Χάρη στους φανταστικούς δότες μας, έχουμε μια τεράστια ποικιλία κιτ βελόνων και μοτίβα διασταυρούμενης βελονιάς. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε ένα νέο έργο τώρα που τελειώνουν οι αργίες, οπότε έρχονται και ρίξτε μια ματιά. Έχουμε πολλές άλλες ιδέες και προμήθειες στο τμήμα σκάφους μας!

Σε όλους τους αναγνώστες, τους αγοραστές, τους δωρητές και τους φίλους σας, σας ευχόμαστε μια ευχαριστημένη Πρωτοχρονιά το 2020 από το Ali!

Διαφημίσεις

Powered by Wordads.Co

Έχουμε λάβει την αναφορά σας.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας!

Φαίνεται πολύ συχνά

Ασχετο

Προσβλητικός

Σπασμένος

Αναφορά αυτής της διαφήμισης

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Πρησμένος
Linkedin
Tumblr
Reddit

Σαν αυτό:
Όπως η φόρτωση …

Σχετίζεται με

Χρειάζεστε διακοσμήσεις; Έχουμε τις εκδηλώσεις της 25ης Σεπτεμβρίου 2018 στις “εκδηλώσεις”
Πάρτε αυτούς τους καμπάνες Sleigh Jingling. . .Coctober 19, 2016in “Διακοπές”
Σας ευχαριστώ! 18 Δεκεμβρίου 2018in “Μη κέρδος”

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *