Κοντά στο Drake X Nike Air Force 1 “Certified Lover Boy”

Ενώ οι φήμες είναι απειλητικές ότι η απελευθέρωση πιστοποιημένου αγοριού του Drake X Nike Air Force 1 “έχει ακυρωθεί λόγω συνεχόμενων προβλημάτων παραγωγής, δεν υπάρχει τίποτα που σταματάει Εμείς από το να εξετάσουμε προσεκτικά τι θα μπορούσε να ήταν η επόμενη συνεργασία του Θεού. Η πολυαναμενόμενη Hot Step Air Air Terra Silhouette πρόκειται να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, οπότε αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείτε τι μπορεί να κυκλοφορήσει στη συνέχεια.

Εικόνα με τη γνώση του knowing_kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Οι φήμες για την Πολεμική Αεροπορία 1 του Drake περιστρέφονται γύρω από το sneakersphere για πάνω από δύο χρόνια τώρα, αλλά αυτή είναι η καλύτερη εμφάνισή μας ακόμα στο Champagne Papi’s Papi για το περίφημο παπούτσι μπάσκετ. Με βάση το κλασικό “Triple White” Colourway που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, το Tumbled Leather φαίνεται αρκετά πολυτελές. Ένα swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ, ενώ το λογότυπο τριών αστέρων της Nocta είναι εξαιρετικά κεντημένο γύρω από το αριστερό τακούνι.

Η φράση “Love You Forever” αντικαθιστά τον κανονικό “αέρα” και η κλασική εξωτερική σόλα γεμάτη αστέρι έχει πέσει υπέρ εκατοντάδων μικροσκοπικών καρδιών που ευθυγραμμίζονται με το θέμα της συνεργασίας. Αυτή η μονάδα είναι προφανώς ο λόγος για τον οποίο η NOCTA AF1 έχει ακυρωθεί. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Nike αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μαζική παραγωγή αυτής της μεσαίας σόλας και δεν κατάφεραν να βρουν μια επιλογή για αυτό. Με αυτό είπε, αυτές είναι μόνο φήμες για τώρα, γι ‘αυτό πάρτε τους με ένα σιτάρι αλατιού.

Εικόνα με τη γνώση του knowing_kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το 2022 σηματοδοτεί τα 40α γενέθλια της AF1, οπότε η απόρριψη του Nocta X Nike Air Force 1 “Certified Boy Boy” φέτος θα ήταν ιδανική. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης και ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται και ενώ είστε εδώ, πρόσφατα ταξίδεψαμε εγκαίρως για να ανακαλύψουμε πώς το Nike Air Force 1 έγινε το πάνινο παπούτσι της Νέας Υόρκης !

Εικόνα με τη γνώση του knowing_kicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *