Οι επιφάνειες Supreme X Air Jordan 14 σε ένα «βασιλικό μπλε» χρωματιστό

μετά από μια σύντομη ματιά ενός λευκού και κόκκινου υπέρτατου X Air Jordan 14 νωρίτερα αυτό το μήνα, το θερμό αναμενόμενο πάνινο παπούτσι έχει εμφανιστεί τώρα σε ένα «βασιλικό μπλε μπλε ‘Colourway, και είναι όμορφη φωτιά! Εικόνες ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @zsneakerheadz, αυτό είναι ένα must cop για κάθε συλλογή αυτή τη σεζόν!

Βαμμένο σε ένα μυστικό μαύρο χρώμα, γυαλιστερό μπλε τόνους που χαρακτηρίζονται από μια ποπ αντίθεση. Μια αισθητική Punk Rock εισάγεται από εκατοντάδες μικρά μεταλλικά καρφιά που διαθέτουν τα πλευρικά και τα μέσα πλαϊνά πάνελ και η συν-μάρκα χαρίζει το εξωτικό έμβλημα εμπνευσμένο από το αυτοκίνητο κατά μήκος της περιοχής του αστραγάλου.

Σημειώνοντας το δεύτερο Super -X Jumpman Sneaker επειδή το Air Jordan 5S του 2015, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Supreme X Air Jordan 14 ‘Royal Blue’, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας; Ενημερώστε μας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω Zsneakerheadz

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *