Μόλις εισήχθη στο Nike UK: Η Πολεμική Αεροπορία 1 Low ‘Type’ προσφέρεται τώρα σε τρεις νέους χρωματισμούς

που συμμορφώνονται με την επιτυχία των πωλήσεων αυτών των ντεμπούτων, η Nike έδωσε τελικά μια νέα παρτίδα της Πολεμικής Αεροπορίας 1 χαμηλά Τύπος’. Δεν μπορεί να έρθει γρήγορη για όσους από εσάς που χάσατε το πακέτο ντεμπούτο. Ευτυχώς, προσφέρεται τώρα μια διαδρομή πλήρους μεγέθους για ένα «τριπλό μαύρο» «λευκό μαύρο» καθώς και «χρυσό club». Είναι ένα από τα πολλά απρόβλεπτα σταγόνες που δημοσιεύονται πολύ πρώτα μέσω @thesolerestocks!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εμπνευσμένο από τον αείμνηστο Steve Prefontaine, αυτό το ειδικό AF1 είναι ένα φόρο τιμής σε έναν από τους ταχύτερους καθώς και πολλούς χαρισματικούς δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Το αρχείο σπασίματος του Steve εμφανίζεται σε όλο το πλευρικό τοίχωμα, καθώς και η προσθήκη των χειροποίητων λογοτύπων, καθώς και η διαφανής προσαρμογή μαζί με τα πρώτα πρωτότυπα αυτής της διάσημης σιλουέτας.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Ο τύπος της Πολεμικής Αεροπορίας 1 ήταν ίσως η ταχύτερη απελευθέρωση του καλοκαιριού, καθώς και κάθε αποκατάσταση που συμμορφώθηκε με σχεδόν αδύνατο να πιάσει. Τώρα έρχεται αυτό το τρίο που φαίνεται να είναι εξίσου προφορικό.

Πιάσε το ζευγάρι σας εδώ πριν από το αναπόφευκτο sellout, καθώς και να μείνετε κολλημένοι σε @thesolerestocks για πολύ περισσότερες από τις καλύτερες προειδοποιήσεις sneaker.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *