Το νέο REEBOK ZIG 3D Storm Hydro συνδυάζει φουτουριστικές πτυχές με την αθλητική καινοτομία

, αφού ξέσπασε η είδηση ​​ότι οι τρεις λωρίδες γιγαντιαίες καθώς και η Reebok θα διαχωρίζουν μεθόδους για να επικεντρωθούν πολύ περισσότερο στους στόχους τους αντίστοιχα, και οι δύο μάρκες έχουν ήδη αρχίσει Για να δείξουμε αποτελέσματα διαφορετικά για την αισθητική του καθενός. Ενώ η Adidas συνεχίζει να διατηρεί τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με τους Kanye West καθώς και τον Pharrell Williams, ο Reebok όχι μόνο κρατούσε τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες sneaker μόλις πρόσφατα με σπίτια μόδας high-end, ωστόσο, βυθίζοντας τον εαυτό του με αλάδες για παραγωγή Οι σιλουέτες της μόδας-προς τα εμπρός, όπως το ολοκαίνουργιο REEBOK ZIG 3D Storm Hydro.

Με το φουτουριστικό πλαίσιο που γεννήθηκε από τα καινοτόμα μυαλά του σχεδιαστή υποδημάτων του ειδικού έργου Reebok Evan Belforti καθώς και από τον Ryan Forsyth, το Zig 3D Storm Hydro βλέπει ένα πολυεπίπεδη σύμπλεγμα που επηρεάζεται από αρχειοθετημένα παπούτσια νερού Reebok καθώς και ποδοσφαιρικές μπότες. Αυτό στη συνέχεια βρίσκεται στην κορυφή μιας μεσαίας σόλας Zig Kinetica II που προσφέρει ιδανική άνεση, καθώς και την επιστροφή της κινητικής ενέργειας, χάρη στις τεχνολογίες μαξιλαριών του αθλητικού γίγαντα που ονομάστηκαν Floatride Fuel καθώς και η Zig Energy.

Εδώ βλέπουμε το φουτουριστικό εμπνευσμένο παπούτσι που βυθίζεται σε μαύρες αποχρώσεις, αφήνοντας μόνο ελαφρές τόνους του γκρι στο είδος του λογότυπου του φορέα του Reebok που αποτυπώνεται στο πλευρικό τακούνι, διατηρώντας την ελάχιστη επωνυμία. Οι εργαζόμενοι εργάζονται σε εξαιρετικά αναπνευστικά κατάλληλα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, εξασφαλίζοντας ότι η ελαφριά εμπειρία που χρησιμοποιείται δεν θα παραβλεφθεί από τον χρήστη. Αλλού, θα δείτε επικαλύψεις TPU που είναι τεντωμένες στο μέτωπο καθώς και τα πλευρικά τοιχώματα, προσθέτοντας πολύ περισσότερη δομή καθώς και συγκεκριμένα την ασφάλεια, ωστόσο είναι επίσης μέρος του νεοεισερχόμενου συστήματος κλίσης Shroud Shroud που διαθέτει επίσης ένα γάντζο δακτύλου ως κλείδωμα δαντέλας. Η σύγχρονη εμφάνιση είναι συνολική με μια ανακλαστική λωρίδα συγκόλλησης στις πλευρές καθώς και επιπλέον λεπτομέρειες επωνυμίας σε άλλες περιοχές.

Προς το παρόν, το REEBOK ZIG 3D Storm Hydro “Black” είναι το μοναδικό χρώμα που αποκάλυψε, ωστόσο, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι ένα ρεύμα άλλων παραλλαγών είναι επίσης προσανατολισμένη για μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το juun.j x reebok instapump fury γίνεται με ένα πολυτελές γυαλιστερό makeover καθώς και φαίνονται απολύτως εκπληκτικά! Όπως πάντα, κρατήστε το κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή, καθώς θα είμαστε ο πρώτος που θα σας ειδοποιήσουμε σχετικά με τις τρέχουσες ημερομηνίες απελευθέρωσης του εκπαιδευτή γυμναστικής Reebok, ειδήσεις, teasers, καθώς και πολύ περισσότερο.

Εικόνα μέσω του Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Reebok
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *