Το AAPE X New Balance 703 πέφτει σε τρία χρωματιστά

Ιαπωνικά streetwear Απαιτείται ένα μπάνιο APE έχει διατηρήσει μια ισχυρή ύπαρξη στη σκηνή streetwear παρά την αναχώρηση του Nigo το 2013 – το πρόσφατο ναυαρχίδα του Λονδίνου που ανοίγει καθώς και το ρεύμα του Οι συνεργασίες υποδημάτων αποδεικνύουν πλήρως αυτό το σημείο. Μετά την ένταξή τους με τις δυνάμεις με την ετικέτα υποδημάτων Boston New Balance για δύο CAMO που υποβλήθηκαν σε αγωγή με το CAMO 2002RS, η BAPE βάζει τώρα την υπο-ετικέτα του στο προσκήνιο για μια κοινή δουλειά στο New Balance 703. Έχουμε μια καλύτερη ματιά στο AAPE X New Balance Balance 703, καθώς και εδώ είναι ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε!

Το New Balance 703 είναι ένα μονοπάτι που τρέχει σιλουέτα που βρίσκεται στα αρχεία εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και επέστρεψε στα ράφια πέρυσι, δεν είναι τόσο εμφανής όσο άλλοι εκπαιδευτές γυμναστικής New Balance στην αγορά αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, διατηρώντας αυτό, το χοντρό κτίριο του NB703 έχει απολύτως την έγκριση των κομματιών sneakerheads της μόδας.

Εικόνα μέσω Bape
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Η εταιρική σχέση αποτελείται από τρεις παραδοσιακές χρωματιστές: “μαύρο”, “μπεζ”, καθώς και “ελιά”, με όλα τα ζεύγη να διαθέτουν τα συνηθισμένα πολυεπίπεδα πάνελ του μοντέλου κατασκευασμένα από ένα μείγμα ανθεκτικών υλικών που είναι κατάλληλα για πεζοπορία -μπαλονιστικά εργαλεία νάιλον περιλαμβάνονται, φυσικά, . Δεν υπάρχει εκτύπωση καμουφλάζ στο εξωτερικό να αναπτυχθεί, ωστόσο, διατηρείται λεπτή μέσω των πέλματος αντί για μια πιο κομψή εμφάνιση, καθώς και ένα υπερβολικό σύστημα μεσαίας σόλας κάτω από τα θέματα επωνυμίας AAPE στη γλώσσα, καθώς και τις γλωττίδες τακούνι από το σύνολο.

Εάν είστε ένας σκληρός ανεμιστήρας BAPE, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι έχετε τα μάτια σας νεκρά για να καλύψετε το AAPE X New Balance 703. Στην περίπτωση αυτή, παραμείνετε κλειδωμένοι δεξιά εδώ για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες New Balance Releases , εκτός από τις συνεργασίες του BAPE. Σε παρόμοιες ειδήσεις, το Deon Point αποκάλυψε τις ιδέες X New Balance 57/40 “Get House Safe”.

Εικόνα μέσω Bape
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Bape
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *