Μην χάσετε αυτά τα 10 στυλ στο Foot Locker της εκπληκτικής πώλησης των Χριστουγέννων

Foot Locker uk μόλις πήγε ζωντανά με μια προσφορά πώλησης που πρέπει να θεωρηθεί ότι πιστεύεται! Σοβαρά, αυτό είναι ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα για εμάς sneakerheads με τα πάντα, από το vapormax έως το air max 97 τώρα μειωμένο έως και 50%!

Εδώ ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο hyped στυλ. Μην κοιμάστε καθώς πολλά από τα αποκλειστικά πωλούν γρήγορα! Διαφορετικά, ρίξτε μια ματιά στο πλήρες εύρος πώλησης εδώ.

Nike VaporMax | πολύ περισσότερα από 5 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Όταν αφορά τον υπέρτατο μείγμα απόδοσης και στυλ δρόμου, τίποτα δεν χτυπά το vapormax. Δεν είναι απροσδόκητο ότι τα μεγέθη σπάνια πηγαίνουν προς πώληση – υπάρχει ακόμα τρελή ζήτηση για αυτό το καινοτόμο Air Max. Ευτυχώς, μπορείτε να μπείτε τώρα σε ένα κλάσμα λιανικής!

Adidas Ultra Αύξηση | πολύ περισσότερα από 10 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Ο θρυλικός δρομέας συγχωνεύει τη γραμμή μεταξύ άνεσης και ευελιξίας. Φορέστε αυτά με οτιδήποτε από τζιν σε joggers ή σορτς. Οι τόνοι των χρωμάτων μόλις είχαν μειωθεί, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά προϋπάρχοντος «τριπλού μαύρου».

Nike VaporMax Plus | πολύ περισσότερα από 5 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Ο μικρότερος αδελφός του VaporMax του VaporMax αθλείται ένα ανώτερο εμπνευσμένο από το Nike TN. Αυτό το μοναδικό swap δεν είναι μόνο εξαιρετικά ανθεκτικό για να φέρνει μια φημισμένη συστροφή σε ένα σύγχρονο μοντέλο. Δεν είναι συνήθως ότι τα μεγέθη παίρνουν μειωμένα, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία σας να πάρετε μια κλέψιμο!

Nike Air Max 1 | πολύ περισσότερα από 5 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Το συνεχώς διαχρονικό Air Max 1 κατά κάποιο τρόπο καταφέρνει να παραμείνει τρέχουσα σε έναν κόσμο σύγχρονων εκπαιδευτών. Είτε ψάχνετε για ένα χαμηλό κόστος ή θέλετε ένα ευπροσάρμοστο παπούτσι όλο το χρόνο, ο καθένας χρειάζεται αυτό το air max στην περιστροφή τους.

Nike Air Max 97 | Πολύ περισσότερα από 7 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Η αναβίωση του περασμένου έτους του Air Max 97 έφερε ένα εντελώς νέο επίπεδο σεβασμού για αυτόν τον διάσημο εκπαιδευτή. Οι τόνοι των φημισμένων χρωμάτων που κυκλοφόρησαν φέτος και τώρα είναι μια ευκαιρία να μπω χωρίς να σπάσουν την τράπεζα!

Adidas NMD | πολύ περισσότερα από 8 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Από τις παραδόσεις που έχουν σχεδιαστεί από το PrimeKnit στις πολύ πιο ανθεκτικές εναλλακτικές λύσεις, η Nomad της Adidas διατίθεται σε μια σειρά από στυλ, όλα σε τιμές βράχου!

Nike Air Max 270 | Πολύ περισσότερα από 4 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Με 270 βαθμούς μαξιλαριού που φυτεύονται στη φτέρνα, αυτό το air max προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση. Μαζί με το ανώτερο νεοπρένιο και αυτά θα μπορούσαν να είναι η πολλή καινοτόμος απελευθέρωση της Nike για το 2018!

Vans | πολύ περισσότερα από 20 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Από το SK8-HI έως το κλασικό παλιό Skool, όλα τα μεγάλα στυλ Vans είναι έτοιμοι για αρπαγές σε μειωμένες τιμές. Η απλοϊκή αισθητική αυτής της φημισμένης σειράς skateboard κάνει για το Supreme Beater – ιδανικό το πρωί μετακίνηση ή αυτές τις βροχερές μέρες!

Nike Air Max 95 | πολύ περισσότερα από 8 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Ένα άλλο μέγιστο αέρα με τις καλύτερες πωλήσεις και ένα βασικό από τη δεκαετία του ’90 που συνεχίζει να κυριαρχεί στους δρόμους. Επιλέξτε από διάφορα στυλ τώρα προς πώληση, συμπεριλαμβανομένου αυτού του κρυμμένου μαύρου και γόμας.

Nike Air Jordan | πολύ περισσότερα από 15 στυλ που πωλούνται στο Foot Locker UK

Για τον φανατικό της Ιορδανίας, η πώληση των Χριστουγέννων του Foot Locker δεν πρέπει να χάσετε. Επιλέξτε από υψηλές κορυφές, συμπεριλαμβανομένων αρκετών Ιορδανίας 1s σε δημοφιλή στυλ της Ιορδανίας 3. Οι τόνοι των ενδυμάτων έχουν επίσης μειωθεί!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *