Το Nike Air VaporMax Evo “Black” αντιμετωπίζεται σε ένα μυστικό makeover

για έναν άπληστο συλλέκτη παπουτσιών Nike, το Nike Air VaporMax Evo θα πρέπει να είναι ένας μη-brainer μπάτσος. Η σιλουέτα έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά υποδημάτων ακριβώς εγκαίρως για την Air Max Day τον περασμένο μήνα, καθώς και δεν υπάρχει τίποτα πιο τέλεια από αυτή τη νεότερη προσφορά από το Beaverton Sportswear Brand καθώς συγχωνεύει επτά από τους πιο εικονικούς εκπαιδευτές της Air Max Fitness σε ένα, με αποτέλεσμα ένα αριστούργημα που θα εξελίξει το παιχνίδι σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αν και αυτός ο τελευταίος σχεδιασμός προσφέρεται ήδη στις μάζες σε λίγα χρώματα, το Nike Air VaporMax Evo “Black” είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο από το μάτσο.

Εάν είστε ένας μακροχρόνιος εραστής Air Max, τότε μπορείτε να ανακαλύψετε μερικά στοιχεία σε αυτά που φαίνονται εξαιρετικά εξοικειωμένα. Ξεκινώντας από τις πλευρές, η δερμάτινη λωρίδα του Air Max 90 είναι παρούσα, που πηγαίνει μαζί με τις πυραμιδικές επικαλύψεις του Air Max 96. Το EVO στη συνέχεια παραδίδει ένα συναίσθημα ελαφρού-αέρος με τη χρήση του μέσου τόξου Max του Max, που είναι επενδεδυμένο με την ορατή πλήρη μέση σόλα του Air VaporMax, παρέχοντας άνεση καθώς και μαξιλάρι που είναι πραγματικά ασταμάτητη.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Άλλες βασικές πτυχές αγκαλιάζονται από το Air Max 93, το Air Max 180, το συντονισμένο 99, το Solas, καθώς και το Shank “Whale Tail” από το Air Max Plus μπορεί να ανακαλυφθεί στην πίσω περιοχή για επιπλέον υποστήριξη επίσης Ως δομή, οι λεπτομέρειες επωνυμίας Swoosh αποτυπώνονται στη γλώσσα, τις πέλματα, το τακούνι, καθώς και να μην μην θυμούνται τα πλευρικά προφίλ που εμφανίζονται σε ένα λογότυπο SWOOSH με γυαλιστερό. Αυτά τα χοντρά παπούτσια με μέγιστα Air έχουν την τάση με αντανακλαστικές 3M τόνους σε άλλες περιοχές, καθώς και τελικά συνολικά με μια μυστική μαύρη απόχρωση τελειώνει τη μικτή προσαρμογή μαζί καθώς και συνθετικό κτίριο παντού.

Το Nike Air VaporMax EVO “Black” προσφέρεται τώρα μέσω της Nike καθώς και επιλέγετε τους λιανοπωλητές που αναφέρονται στον ιστότοπό μας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αστυνομικό το μέγεθός σας τώρα ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο. Όπως πάντα, παραμείνετε κλειδωμένοι δεξιά εδώ στο μοναδικό προμηθευτή για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τις τελευταίες κυκλοφορίες Nike Air Max, ειδήσεις, teasers καθώς και πολύ περισσότερο. Σχετικά με το θέμα του Air Maxs, το επερχόμενο Nike Air Max 97 “Purple Bullet” είναι μια ανανεωμένη λαβή ένα κλασικό.

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω του μοναδικού προμηθευτή
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *