Το πακέτο Adidas Ozweego Tech ‘Moon Landing’ είναι έξω από αυτόν τον κόσμο

Apollo 11 έφτασε στο φεγγάρι πριν από πενήντα χρόνια και για να γιορτάσει αυτό το τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα, η Adidas έχει αποκαλύψει το ολοκαίνουργιο Ozweego Tech ‘Moon Landing’ Pack {Bold}, και είναι αρκετά κυριολεκτικά έξω από αυτόν τον κόσμο. Λαμβάνοντας την επιπλέον χοντροκομμένη σιλουέτα που αναβίωσε νωρίτερα φέτος, δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη συλλογή!

Διαθέτει αισθητική διαστημικής ηλικίας, το πακέτο «Moon Landing» αποτελείται από έξι χρωματιστά, όπως τα «Gray Five», «White», «Clear Granite», «Clear Brown», «Gray Four» και «Black». Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από ένα γυαλιστερό υλικό νεοπρένης που εμπνέεται από διαστημικά κοστούμια έτοιμων για αποστολή και οι λεπτομέρειες σχεδιασμού σε όλο το άνω έχουν φουσκώσει για πρόσθετο βάθος.

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas
Κάτω κάτω, θα βρείτε μια επιθετικά στυλ μονάδα αδιπρένης για άνεση που αισθάνεται σαν να περπατάτε στο φεγγάρι, και αυτό είναι επενδεδυμένο με μια μαύρη εξωτερική σόλα από καουτσούκ για ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Ορίστηκε να προσγειωθεί στις 26 Οκτωβρίου, το πακέτο Adidas Ozweego Tech ‘Moon Landing’ είναι ένα συγκεκριμένο COP. Λαμβάνοντας το ρετρό πάνινο παπούτσι σε εντελώς νέα ύψη, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *