Αγκαλιάστε το μεγάλο ύπαιθρο με αυτή την πιο τρέχουσα σειρά Dickies Survivalist Range

ακολουθώντας τη σύνδεσή του με το χρόνο των μαϊμού για μια σύγχρονη λήψη μερικών από τα πολλά αναγνωρισμένα κομμάτια του, ο Dickies είναι πίσω και αυτή τη φορά κοιτάζει το μεγάλο σε εξωτερικούς χώρους έμπνευση. Αυτή η πιο τρέχουσα συλλογή επιβίωσης Dickies παρουσιάζει μια σειρά λειτουργικών σιλουέτων με διακριτικό στρατιωτικό στυλ

Σε όλο αυτό το σημαντικό εύρος, βλέπουμε τόσο ειδικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα όσο και εκτυπώσεις που παρουσιάζονται σε μια σειρά από σύγχρονα κομμάτια, όλα τα οποία απλά είναι απλά στυλ. Με την ιστορία του Dickies που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920, όταν η μάρκα δημιούργησε το Denim Bibs για τους εργαζόμενους στο Ranch στο Southwest America, είναι δίκαιο να υποθέσουμε ότι αυτά τα πιο σημερινά βλέμματα θα διαθέτουν τόσο εξαιρετική όσο και ισχυρή ποιότητα.

Εικόνα μέσω των dickies
Στο κέντρο της συλλογής, βλέπουμε νέες παραδόσεις τόσο του γιλέκο του Ειρηνικού όσο και του Pacific Pant. Αυτά τα διάσημα κομμάτια workwear έχουν επαναπροσδιοριστεί με μακροχρόνιο υλικό ripstop, ιδανικό για το μεγάλο ύπαιθρο. Με το γιλέκο με μια συλλογή από κομψές χρηστικές τσέπες και τα παντελόνια με φερμουάρ για να τα μετατρέψουν σε σορτς, η λειτουργικότητα έχει εξεταστεί και παραδοθεί σε αυτή τη συλλογή.

Εικόνα μέσω των dickies
Το Full Dickies Survivalist Range είναι επί του παρόντος διαθέσιμη για αγορά στον ιστότοπο της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, το Supreme πειράζει την επερχόμενη συλλογή Spring Sumer 2022.

Εικόνα μέσω των dickies

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *