Πάρτε μια ματιά στο πόδι στο Nike Air VaporMax Plus ‘Cool Gray’

μια χειμερινή έτοιμη επανάληψη.

Εάν προσπαθείτε να βρείτε μια φουτουριστική κρίση για αυτό το χειμώνα, τότε μην κοιτάξετε περισσότερο από το Nike Air VaporMax Plus ‘Cool Gray’. Με 2 fan-favourite σιλουέτες σε συνδυασμό, αυτό το πάνινο παπούτσι πρέπει να είναι στην περιστροφή σας για τους πιο δροσερούς μήνες.

Το πάνω μέρος είναι διακοσμημένο με ένα παχύ πλέκτη σε ένα «δροσερό γκρι» χρωματισμό. Αυτό το πλεκτό επιτρέπει στη μονάδα μονής χρωματισμένης μονάδας να ξεχωρίζει με ένα πρόσθετο στρώμα βάθους. Σε αντίθεση με τις επικαλύψεις TPU με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τις πορτοκαλί χτυπήματα στην καρτέλα μετρητής και τραβήξτε.

Όλα αυτά κάθονται στην κορυφή της μεσαίας σόλας VaporMax. Η πρώτη πλήρης εκτεθειμένη μονάδα αέρα της Nike είναι ένα άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία τους. Δίνοντας στον φορέα μέγιστη ανθεκτικότητα και σταθερότητα, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι αναμφισβήτητα το πιο άνετο στην αγορά.

Το λιανικό εμπόριο σε £ 170, το Nike Air VaporMax Plus ‘Cool Gray’ είναι διαθέσιμο τώρα.

Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις καλύτερες ειδήσεις και απελευθερώσεις από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *