Η Jordan Brand είναι ανοικτή για συνεργασία με την Kanye West

κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της σειράς Web του Nick Cannon’s “Cannon’s Class”, ο Kanye West δήλωσε: “Ο άνθρωπος σκέφτηκα, στο συμβόλαιο adidas μου, πρέπει απολύτως να μπορώ Φορέστε Jordans, Jordans πρέπει να είναι μέρος των αποζημιώσεων, δεν μπορείτε να πείτε σε έναν μαύρο άνδρα να μην φορέσει Jordans, πρέπει να είναι σε οποιαδήποτε συμφωνία και επίσης, μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα του φίλου σας “. Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές στο Yeezy αυτή τη στιγμή, αλλά ποιος θα πίστευε ότι δύο χρόνια αργότερα, ο Larry Miller της Jordan Brand θα πήγαινε σε δημόσιο ρεκόρ για να πει ότι η εταιρεία είναι ακόμα ανοιχτή για να συνεργαστεί με εσάς .

Μιλώντας στα όρια του NPR με τον Jay Williams για το νέο του βιβλίο, ο πρόεδρος του Jumpman αποκάλυψε ότι ήθελε τη Δύση να ήταν ακόμα με τη Nike. “Νομίζω ότι είναι ένας εξαιρετικά δημιουργικός και ταλαντούχος άνθρωπος. Μακάρι να είχε μείνει με τη Nike, αυτό θα ήταν υπέροχο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα συμβεί, δεν ξέρω ότι θα το κάνει, αλλά δεν μπορώ να πω Ότι δεν θα συμβεί, ότι σε κάποιο σημείο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τον Kanye, δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να συμβεί. ”

Αυτή η τολμηρή δήλωση έρχεται λιγότερο από δύο εβδομάδες, αφού ο Kanye δημοσίευσε το διάσημο λογότυπο Jumpman στο Instagram του με μηδενικό πλαίσιο. Πολλοί sneakerheads αναρωτιούνται αν δείχνει λίγο αγάπη για το εμπορικό σήμα του Michael Jordan, ή αν συμβολίζει κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Ό, τι μπορεί να είναι αυτό, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο μοναδικός πωλητής θα είναι ο πρώτος που θα σας ενημερώσει. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτά τα νέα και ενώ είστε εδώ, εδώ είναι όταν μπορείτε να μπείτε στο Air Jordan 4 “Military Black”!

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *