Μια ματιά στο Nike SB X Air Jordan 1

που συμμορφώνεται με μια σειρά συνεργασιών, φαίνεται ότι η Nike SB καθώς και η μάρκα Jordan επανενώνονται και πάλι, αυτή τη φορά με την βοήθεια του Pro Skateboarder Eric Koston ! Εικόνες ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @solejc, εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για αυτή τη συνεργατική απελευθέρωση!

Εργαζόμενοι σε μια εξαιρετικά καθαρή λευκή βάση, η λειτουργία “Midnight Navy” είναι καθ ‘όλη τη διάρκεια της συμβατικής εμφάνισης χρωμάτων. Εργαζόμενοι στο διάσημο Air Jordan 1, το δέρμα καθώς και το Suede Grace ολόκληρο το άνω μέρος για μια εξαιρετικά premium αισθητική. Είναι ενδιαφέρον ότι, οι θέσεις του Koston το λογότυπο Jumpman στο διάτρητο κουτί toe για μια ματιά που είναι υποχρεωμένη να γυρίσει τα κεφάλια. Στρογγυλοποιώντας τα πάντα, ένα ραμμένο Nike SB καθώς και η ετικέτα Eric Koston χτυπά τη γλώσσα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Το Nike SB X Air Jordan 1 ‘Midnight Navy’ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτή την τρελή απελευθέρωση και φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω solebyjc

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *