Το Thisiseverthat x New Balance 860V2 εμφανίζεται με “μαύρα” και “λευκά” χρώματα

νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σας έφερα τα νέα σχετικά με την επερχόμενη συνεργασία της New Balance με την κορεατική streetwear. Το δίδυμο Power έχει ήδη εργαστεί σε μερικές σιλουέτες που προηγουμένως – οι προσφορές δεν περιλαμβάνουν το 827 καθώς και το 2002R – που κυκλοφόρησε και το 2020. Εκτός από αυτή τη φορά, θα εμφανιστούν το Thisiseverthat x New Balance 860V2 σε δύο χρωματιστά για να ξεκινήσουν το έτος σε μια μεγάλη σημείωση.

Το συνεργατικό σύνολο βλέπει τη σιλουέτα 860V2 σε μια παραδοσιακή μονοχρωματική στολή: ένα στο “White”, το άλλο σε “μαύρο”. Το κτίριο επικεντρώνεται κυρίως σε μαλακό διάτρητο δερμάτινο υλικό, με ομαλά εργαλεία επικάλυψης σουέτ σε όλη την έκταση, προσθέτοντας δομή καθώς και ένα άγγιγμα υψηλής ποιότητας.

Εικόνα μέσω Thisiseverthat
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Η μαύρη έκδοση βλέπει την επικεφαλής της απόχρωση σε αντίθεση με τις γκρίζες προθέσεις. Και οι δύο περιλαμβάνουν τα μεγάλα λογότυπα “N” στις πλευρικές και τις μεσαία πλευρές, αυτό το branding στις γλώσσες καθώς και τις πέλματα, καθώς και ένα σύστημα μεσαίας σόλας N-RGY που παραδίδει άφθονο μαξιλάρι όλη την ημέρα.

Εάν είστε ένας τεράστιος ανεμιστήρας των κορεατικών streetwear, το Thisiseverthat x New Balance 860 V2 συνεργασία θα πρέπει να είναι στο ραντάρ σας. Φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, αν δεν θέλετε να χάσετε τους τελευταίους εκπαιδευτές της New Balance. Στις Associated News, εδώ είναι μια επίσημη ματιά στο New Balance 2002R “Suede Pack”.

Εικόνα μέσω Thisiseverthat
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εικόνα μέσω Thisiseverthat
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *