7 Συμβουλές για την επιλογή Δερμάτινα Capris

Θέλετε να αγοράσετε ένα ζευγάρι δερμάτινα capris; Επίσης γνωστό ως δέρμα highwaters, προσφέρουν μια κομψή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά δερμάτινα παντελόνια. Αυτοί είναι συνήθως μικρότερες και περισσότερο μορφή-τοποθέτηση. Δεν είναι όλα τα δερμάτινα capris είναι το ίδιο, όμως. Κατά την αγορά για το δέρμα capris, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό τύπο. Παρακάτω είναι επτά συμβουλές για το πώς να επιλέξετε το δέρμα capris. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, θα φύγει με το τέλειο ζευγάρι δερμάτινα capris.

# 1) Go με γνήσιο δέρμα

Είναι συνιστάται να πάτε με το πραγματικό δέρμα κατά την επιλογή δερμάτινων capris. Όπως και με άλλα δερμάτινα ενδύματα, capris είναι διαθέσιμα σε διαφορετικούς τύπους δέρματος. Μερικά από αυτά είναι κατασκευασμένα από πραγματικό δέρμα, ενώ άλλοι είναι κατασκευασμένα από faux δέρμα. Faux δέρμα, φυσικά, δεν είναι πραγματικό δέρμα. Επίσης γνωστό ως τεχνητό δέρμα, που αποτελείται από ένα συνθετικό υλικό που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με πραγματικό δέρμα.

Για το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και στυλ, θα πρέπει να επιλέξετε capris από πραγματικό δέρμα. Πραγματικό δέρμα είναι πιο μαλακό και πιο άνετα από ό, τι faux δέρμα. Ακόμη και με ανώτερη απαλότητα του, πραγματικό δέρμα είναι ισχυρή και ανθεκτική – ακόμη περισσότερο από ό, τι faux δέρμα.

Δέρμα Νάπα θεωρείται ως ένας από τους τύπους υψηλότερης ποιότητας από γνήσιο δέρμα. Λαμβάνει συνονόματό του από Νάπα, Καλιφόρνια. Δέρμα Νάπα έχει λεπτότερο κόκκο από ότι σχεδόν όλα τα άλλα είδη από δέρμα. Με εξαιρετικά λεπτή κόκκους του, είναι πολύ μαλακό. Μπορείτε να βρείτε capris που χαρακτηρίζει αυτό το ίδιο δέρμα νάπα.

# 2) Ψάξτε για Θηλάκια για ζώνη

Θα πρέπει να εξετάσει την επιλογή δερμάτινων capris με θηλιές για ζώνη. Θηλάκια για ζώνη, φυσικά, θα σας επιτρέψει να τα accessorize με μια ζώνη. Δεν μπορείτε να accessorize δέρμα capris με μια ζώνη, εκτός εάν έχουν θηλιές για ζώνη. Θηλάκια για ζώνη αποτελείται από μια σειρά λεπτών βρόχους γύρω από τη μέση που σας επιτρέπουν να accessorize δέρμα capris με μια ζώνη.

Πολλές γυναίκες προτιμούν να φορούν μια ζώνη με δερμάτινη capris τους. Μια ζώνη θα εξασφαλίσει δέρμα capris σας γύρω από τη μέση σας, ενώ εισάγει επίσης νέα χρώματα και υφές στο ντύσιμο σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέξετε από δέρμα capris με θηλιές για ζώνη. Αν δεν έχουν βρόχους ζωνών, δεν θα είστε σε θέση να τα accessorize με μια ζώνη.

# 3) Ελέγξτε το μήκος

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το μήκος κατά την επιλογή δερμάτινων capris. Όλα τα capris ορίζεται από το μήκος τους. Δεν διαθέτουν όλο το μήκος. Μάλλον, capris διαθέτουν μερική μήκος. Οι περισσότεροι capris εκτείνονται μόνο σε μοσχάρια σας όταν φοριέται. Δεν εκτείνονται σε όλη τη διαδρομή για να τους αστραγάλους σας.

Θα εξακολουθούν να θέλουν να ελέγχουν το μήκος κατά την επιλογή δερμάτινων capris. Αν είναι πολύ μικρή, μπορεί να φαίνονται αδέξια, ή μπορεί να είναι δυσάρεστη. Long δερμάτινο capris, αντιθέτως, να επεκτείνει πάρα πολύ μακριά. Αν είναι εξαιρετικά μεγάλη, που μπορεί ακόμη και να σύρετε στο έδαφος όταν φοριέται. Θα πρέπει να ελέγξετε το μήκος κατά την επιλογή capris για να διασφαλιστεί ότι αυτά δεν είναι πολύ μικρό ή πολύ μεγάλο.

# 4) Επιλέξτε το σωστό χρώμα

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το δέρμα capris στο σωστό χρώμα. Δερμάτινα capris είναι διαθέσιμα σε ένα ευρύ φάσμα των χρωμάτων. Το μαύρο είναι ένα δημοφιλές χρώμα με το οποίο είναι κατασκευασμένα από δέρμα capris. Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, μαύρο δερμάτινο capris είναι κομψή, μοντέρνα και μοντέρνα. Αν είστε αγωνίζονται για να επιλέξετε ένα χρώμα, δεν μπορείτε να πάει στραβά με μαύρο δερμάτινο capris.

Μπορείτε να βρείτε δερμάτινα capris σε άλλα χρώματα εκτός από μαύρο. Ίσως προτιμάτε κόκκινο δέρμα capris. Το κόκκινο είναι ένα πιο τολμηρή και φωτεινότερο χρώμα, καθιστώντας το μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των γυναικών. Εναλλακτικά, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε καφέ δέρμα capris. Brown είναι ένα κλασικό χρώμα που έχει γίνει συνώνυμο με το δέρμα. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολλά χρώματα στα οποία είναι κατασκευασμένα από δέρμα capris.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή χρώματα για το δέρμα capris περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Μαύρος
καφέ
το κόκκινο
Ελιά
Κίτρινος
Πορτοκάλι

# 5) Επιθεωρήστε τα Συνδετήρες

Είναι μια καλή ιδέα να επιθεωρήσει τους συνδέσμους όταν ψώνια για το δέρμα capris. Όλα τα δερμάτινα capris έχουν συνδετήρες. Συνδετήρες αποτελούνται από κουμπιά ή φερμουάρ. Μπορείτε συνήθως να τους βρείτε on the fly, καθώς και σε άλλα μέρη, από δέρμα capris.

Δεν είναι όλα τα συνδετήρες γίνονται ίσες, όμως. Μερικοί συνδετήρες είναι υψηλότερης ποιότητας από ό, τι άλλες. Αν ένα ζευγάρι δερμάτινα capris έχει φθηνά, χαμηλής ποιότητας συνδετήρες, μπορεί να θέλετε να κοιτάξουμε αλλού. συνδετήρες χαμηλής ποιότητας είναι πιο πιθανό να σπάσουν ή να πέσουν από τα αντίστοιχα υψηλής ποιότητας τους. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για συνδετήρες υψηλής ποιότητας ζημιωθείς. Θα μείνετε στο δέρμα capris σας, ενώ την άρση συνολική αισθητική τους.

Είδη στερέωσης υψηλής ποιότητας είναι επίσης ένα σημάδι μιας κατασκευής υψηλής ποιότητας. Αν ένα ζευγάρι δερμάτινα capris έχει συνδετήρες υψηλής ποιότητας, είναι πιθανόν να κατασκευαστεί με υψηλής ποιότητας δέρμα και δεξιοτεχνία.

# 6) Ελέγξτε τις Τσέπες

Μαζί με τους συνδετήρες, πάρτε μια στιγμή για να ελέγξετε τις τσέπες κατά την επιλογή δερμάτινων capris. Οι περισσότεροι από δέρμα capris έχουν τσέπες. Έχοντας πει αυτά, ορισμένα από αυτά έχουν περισσότερες τσέπες από τους άλλους. Το βάθος ή συνολικό μέγεθος αυτών των θυλάκων μπορεί επίσης να ποικίλει.

Ανεξάρτητα από το στυλ ή το χρώμα, ελέγξτε τις τσέπες κατά την επιλογή δερμάτινων capris. Εάν οι τσέπες είναι ρηχά, μπορεί να μην είστε σε θέση να τα χρησιμοποιούν. Εάν οι τσέπες arE Κακή σχεδιάστηκε, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι άβολα να χρησιμοποιηθούν.

# 7) Εξετάστε τη συντήρηση

Θα πρέπει να εξετάσετε την απαιτούμενη συντήρηση κατά την επιλογή δερμάτινου capris. Με άλλα λόγια, πώς καθαρίζετε και τα διατηρείτε; Υποθέτοντας ότι είναι κατασκευασμένα από πραγματικό δέρμα, θα πρέπει να απαιτούν λίγη δουλειά να καθαρίζουν και να διατηρούν.

Το πιο δερμάτινο Capris δεν απαιτεί το πλυντήριο μηχανών. Αντίθετα, μπορείτε να εντοπίσετε καθαρά. Ο καθαρισμός Spot περιλαμβάνει τη χρήση ενός υγρού washcloth, καθώς και σαπούνι υγρού πιάτου, για να καθαρίσετε συγκεκριμένες περιοχές του δερμάτιου Capris. Εάν παρατηρήσετε ένα λεκέ ή κηλίδες στο δέρμα σας Capris, μπορείτε να τα καθαρίσετε.

Εκτός από τον καθαρισμό Spot, μπορεί να θέλετε να συνάψετε το δέρμα σας Capris. Η προετοιμασία θα διατηρήσει και θα τα προστατεύσει από την αφυδάτωση. Το δέρμα Capris μπορεί να στεγνώσει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται στο δέρμα Capris. Οποιοδήποτε ένδυμα από πραγματικό δέρμα μπορεί να στεγνώσει. Ευτυχώς, η προετοιμασία θα προστατεύσει το δερμάτινο κάπρι σας από την αφυδάτωση παρέχοντάς τους πρόσθετη υγρασία.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *