Ο Tom Sachs μόλις αποκάλυψε το επόμενο παπούτσι της Nike, καθώς πιθανότατα δεν είναι αυτό που περιμένατε

Tom Sachs δεν είναι πλήρης ξένος στο Nike Collabs, ωστόσο το επόμενο παπούτσι του Swoosh είναι πιθανότατα αυτό που δεν περίμενε κανείς. Αποκαλύφθηκε στην έκθεση του «Τσάι Τσάι» στην Πινακοθήκη Τέχνης του Τσάι, ο Αμερικανός σύγχρονος καλλιτέχνης παρουσίασε το σανδάλι Solarsoft, καθώς και ειλικρινά όχι για όλους!

Μοιάζοντας με τα διάσημα clogs του Crocs, το Solarsoft Sandal είναι βαμμένο σε ένα ισχυρό κίτρινο χρώμα καθώς και κατασκευασμένο από την τεχνολογία Lunarlite. Διαθέτοντας ένα κορυφαίο ποδήλατο, ένα λουρί που έχει ληφθεί από το προηγούμενο Tom Sachs X Swoosh Collabs μπορεί να δει στην περιοχή Midfoot για την απόλυτη εφαρμογή κλειδώματος. Οι διατρήσεις υπάρχουν κατά μήκος του toebox για επιπλέον αίθουσα αναπνοής, καθώς και γύρω από τη φτέρνα “Nike”. Το branding είναι ανάγλυφο, ολοκληρώνοντας τον υποβαθμισμένο αλλά ειδικό σχεδιασμό.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό τίποτα άλλο για το Tom Sachs X Nike Solarsoft Sandal, οπότε αν θέλετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης ως Αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Εικόνες μέσω του Highsnobiety

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *