Το Adidas Originals ZX 500 RM λαμβάνει ένα μονοχρωματικό makeover

μετά την επιστροφή νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, το Adidas Originals ZX 500 RM έχει τώρα ένα μονοχρωματικό makeover. Η επιφάνεια του «πυρήνα μαύρου» καθώς και των «λευκών» χρωμάτων, τα πάνινα παπούτσια είναι κατασκευασμένα από ένα συνδυασμό αναπνεύσιμης προσαρμογής καθώς και premium nubuck, καθώς και την ανάγκη για αστυνομικό για την φθινοπωρινή σεζόν.

Ο πρώτος είναι ζωγραφισμένος σε μια μαύρη απόχρωση, με μια παύλα λευκού στη γλώσσα. Το τελευταίο, από την άλλη πλευρά, παίρνει ένα «τριπλό λευκό» makeover, καθιστώντας το μια εξαιρετικά καθαρή προσθήκη στη συλλογή του sneaker σας. Και οι δύο κρέπες κάθονται στην κορυφή του πλήρους μήκους βελτιώνουν τις μεσαίες σάλτσες για επιπλέον άνεση, καθώς και ένα ομαλότερο βήμα, καθώς και οι εξωτερικές καουτσούκ καθιστούν τη μέθοδο τους κάτω από τα πόδια για να αντιμετωπίσουν τη φασαρία καθώς και τη φασαρία της καθημερινής ζωής.

Ρυθμίστε να μειώσετε κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτά τα Adidas Originals ZX 500 RM Colourways κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι μια ματιά στο Dragon Sphere Z x Adidas Originals ZX 500 RM ‘SON GOKU’!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *