Το Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ παίρνει μια ημερομηνία κυκλοφορίας

μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι sneakerheads που δεν είναι οπαδοί AJ6 θα ακολουθήσουν την απελευθέρωση του Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ . Μια συνεργασία που διαρρέει για πρώτη φορά μέχρι το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, έχουμε τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο swoosh sneaker της LA Flame και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Βαμμένο σε ένα στρατιωτικό εμπνευσμένο χρώμα, αυτό το AJ6 διαθέτει πριμοδότηση πράσινου nubuck σε όλο το πάνω μέρος του με συμπληρωματικά στοιχεία σουέτ που χαρακτηρίζονται από όλη. Οι μυστικές μαύρες πινελιές φτάνουν στη γλώσσα και τη φτέρνα, ενώ τα χρώματα της «υπέρυθρης ακτινοβολίας» παίρνουν τη θέση τους στη μετακίνηση δαντέλας, στην καρτέλα Τραβήξτε το τακούνι και το branding.

Κατά μήκος του κολάρο του αστραγάλου, θα βρείτε μια μικρή τσέπη για να αποθηκεύσετε το μυστικό σας stash και αυτό που κάνει αυτό το παπούτσι τόσο ξεχωριστό είναι η μεσαία σόλα που λάμπει στο σκοτάδι μόλις τα φώτα στρέφονται. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα τέχνασμα στην αρχή, είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2019, έτσι είμαστε περισσότερο από ευτυχείς να το δούμε εδώ.

Το Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ είναι pencililed μέσα για μια απελευθέρωση της 14ης Σεπτεμβρίου – λίγο κάτω από δύο μήνες από τώρα. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε αυτή τη συνεργασία και φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για τα πιο δημοφιλή κουτσομπολιά στον κόσμο των αθλημάτων.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *