Οι επίσημες εικόνες του JJJJound X Reebok Club C 2020 αποκαλύπτονται!

Το JJJJound X Reebok Club C 2020 είναι το πιο πρόσφατο συνεργατικό πάνινο παπούτσι που θα εισαγάγει μεταξύ του στούντιο στυλ που βασίζεται στο Μόντρεαλ καθώς και της θρυλικής ετικέτας Sportswear Reebok. Το δίδυμο έχει συνεργαστεί πριν από τις φανταστικές επιτυχίες, καθώς και αναμένουμε ότι αυτή η νεότερη συνεργασία δεν είναι διαφορετική!

Φρέσκο ​​από το πίσω μέρος μιας συνεργασίας νέας ισορροπίας υψηλής θερμοκρασίας, ο Jjjjound έχει κερδίσει γρήγορα ένα εξαιρετικά σεβαστό όνομα για τον εαυτό της στη βιομηχανία των πάνινα παπούτσια. Επιλέγοντας τα στυλ-πίσω στυλ καθώς και λεπτές χρωματικές διαδρομές, το Club C 2020 είναι το ιδανικό παράδειγμα των στυλ της ετικέτας.

Εικόνα μέσω Reebok

Εικόνα μέσω Reebok
Τα πάνω από το ζευγάρι είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτα δέρματα καθώς και κυρίως διακοσμημένα σε μια καθαρή λευκή σκιά, με λευκές λεπτομέρειες, καθώς και την μπεζ γαλλική επένδυση υφασμάτων που εκτείνεται στο εξωτερικό για ένα άγγιγμα υψηλής ποιότητας. Το λογότυπο γραμματοσειράς υπογραφής της ετικέτας τοποθετείται στην πλευρική πλευρά όπου θα ήταν τυπικά η Reebok, ενώ η γλώσσα απουσιάζει εντελώς την επωνυμία για μινιμαλιστική αίσθηση.

Η καθαρή εμφάνιση συνεχίζεται κάτω από τα πόδια με μια λευκή καουτσούκ μεσαία σόλα, πολλά μαξιλαράκια καθώς και μια ταιριαστή μπεζ-καραμέλα εξωτερική σόλα. Αν ψάχνετε για μια εξαιρετικά στρεβλωτική και προσθήκη στην τάση στην περιστροφή των υποδημάτων σας, τότε μην κοιτάξετε περαιτέρω, καθώς αυτά είναι αυτά που χρειάζεστε!

Εικόνα μέσω Reebok

Εικόνα μέσω Reebok
Το JJJJound X Reebok Club C 2020 δεν έχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, αν και αναμένουμε να το δούμε να εισαγάγει τους επόμενους μήνες. Κρατήστε το κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα και ενώ είστε εδώ επιθεωρήστε τον ειδικό κώδικα έκπτωσης Stockx!

Εικόνα μέσω Reebok

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *