Οι επίσημες εικόνες του Adidas Ultra 4D “Triple White” έχουν προσγειωθεί

μετά από σχεδόν δέκα μήνες αναμονής, ο θερμός αναμενόμενος Adidas Ultra 4d “Triple White” είναι τελικά εδώ. Πρώτα διαρρεύσει μέχρι το Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όταν οι χρόνοι ήταν πολύ απλούστεροι και λιγότερο μολυσμένοι από ιό, αυτό το υψηλό υβριδικό θερμικό υβριδικό έχει στο μυαλό μας από τότε, και εδώ είναι απολύτως όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Εικόνα μέσω adidas
Ενώ αυτές οι επίσημες εικόνες μοιάζουν πολύ περισσότερο με την “κρέμα” από το “Triple White”, είμαστε σίγουροι ότι θα φαίνονται πολύ πιο αληθινές στο χρώμα μόλις τους πάρουμε στο χέρι. Διαθέτοντας μια πλήρη κατασκευή primeknit που είναι εντελώς πανομοιότυπη με την άνω που βρίσκεται στο 1.0, ένα ματ κλουβί περιβάλλει τα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πάνελ που πλήττουν με τρία λωρίδες για την εκκίνηση.

Φυσικά, δεν θα ήταν ένα παπούτσι Futurecraft 4D χωρίς την 4D Midsole Underfoot. Δημιουργήθηκε από μια διαδικασία που ονομάζεται Σύνθεση Ψηφιακού Φωτός, η περίπλοκη δομή πλέγματος προσφέρει άνεση και μαξιλάρι που δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα την επαναστατική τεχνολογία του Γερμανού, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Εικόνα μέσω adidas
Ενώ μια ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως για το Adidas Ultra 4D “Triple White”, αναμένετε να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους. Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στην προσωπική σας συλλογή και ενώ είστε εδώ, ίσως να σηκωθείτε κοντά και προσωπικά με το Y-3 Runner 4D IO!

Εικόνα μέσω adidas

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *