Το Palace X Adidas Ultra Boost 21 βλέπει μια βιώσιμη εγκατάσταση

καθώς συνεχίζουμε να ζούμε σε έναν κόσμο όπου η αλλαγή του κλίματος καταστρέφει συνεχώς τη Γη, τα εμπορικά σήματα έχουν αρχίσει να μετατοπίζουν το ήθος της εταιρείας τους προς ένα πιο βιώσιμο σύστημα, με την Adidas Being Ένα από τα μολύβδου μάρκες σταθεροποιημένες κατά την εξάλειψη της χρήσης του παρθένου πολυεστέρα μέχρι το 2024.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού του τριών Stripe Brand, το Skate Skateboards του Palace Skateboards του London-Bred Bred Palace μόλις πήρε το πλοίο για μια φιλική προς το περιβάλλον συνεργασία που απευθύνεται στην εκτέλεση βασικών στοιχείων. Το προσκήνιο της κάψουλας; Το παλάτι x Adidas Ultra Boost 21.

Εικόνα μέσω παλατιού
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ξεκινώντας παράλληλα με μια σειρά ενδυμάτων, το Ultra Boosts του παλατιού βλέπει “μαύρα” και “λευκά” χρώματα κατασκευασμένα με την τεχνολογία PrimeBlue της Adidas. Αν ψάχνετε για παπούτσια vegan, τότε αυτά είναι ένας μη-brainer μπάτσος. Το σούπερ-άνετο μαξιλάρι Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τους εκπαιδευτές Adidas Boost παραμένουν σε αυτό το σχέδιο, ενώ η παιχνιδιάρικη αισθητική της μάρκας skatewear εμφανίζεται με πολύχρωμα πλεκτά από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο. Μία μονάδα ενίσχυσης της Μέσης σόλας και του λογότυπου Triferg του Palace τοποθετημένο στις γλώσσες που στρέφονται από αυτή τη συν-επωνυμία προσφορά.

Ποιο παλάτι x adidas Ultra Boost 21 Colourway είστε copping; Εάν δεν θέλετε να χάσετε αυτήν την πτώση, να είστε έτοιμοι καθώς θα πέσουν στις 15 Οκτωβρίου μέσω του παλατιού και επιλέγετε λιανοπωλητές στο διαδίκτυο. Κρατήστε το κλειδωμένο εδώ για τις τελευταίες σταγόνες Adidas, και σε σχετικές ειδήσεις, το Adidas Ultra 4D “Arizona State” είναι ακόμα διαθέσιμο στους απογόνους!

Εικόνα μέσω παλατιού
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *