Κοντά με το Yeezy βελτιώνουν το 380 “Azure”

όταν οι μακέτες του Yeezy βελτιώνουν το 380 “Azure” πολύ πρώτα εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα, δεν ήμασταν λίγο σίγουροι γι ‘αυτό. Με μια μεσαία σόλα ροδάκινου, πιστεύαμε ότι υπήρχε λίγο πολύ και σε ένα παπούτσι. Κρατώντας αυτό το είπε, τώρα σηκώνουμε κοντά και προσωπικά με την πραγματική χρωματιστή, καθώς και η άποψή μας έχει μεταμορφωθεί εντελώς.

Διαθέτοντας ένα κάλτσο που μοιάζει με κάλτσα που είναι κατασκευασμένο από το Primeknit, το αρχικό μοτίβο camo από το “Alien” κάνει μια επιστροφή εδώ. Οι ελαφριές μαύρες αποχρώσεις κάνουν τη μέθοδο τους στα κορδόνια, ενώ ένα εντυπωσιακό μπλε χρώμα εκτείνεται προς την προσαρμογή μαζί με την επένδυση στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές. Αυτό παρέχει αυτό το όνομα του, καθώς ο όρος “Azure” χρησιμοποιείται για να εξηγήσει ως το χρώμα του ουρανού σε μια ημέρα αφαίρεσης.

Μετακινώντας προς τα κάτω, θα ανακαλύψετε μια ομαλή και εξορθολογισμένη adidas βελτιώνουν τη μεσαία σόλα που έχει γίνει πλήρως σε καφέ, σε αντίθεση με τις αρχικές αποδόσεις, καθώς και στη συνέχεια είναι επενδεδυμένη με μια ριπή από τσίχλες κάτω από τα πόδια, οριστικοποιώντας τη γήινη αισθητική.

Τι να μην αρέσει για το Adidas Yeezy να βελτιώσει το 380 “Azure”; Σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο εάν θέλετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας! Ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Yeezy 700 V3 “Arzareth”!

Εικόνα μέσω yzysplyleaks

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *