Το Adidas Ultra Αύξηση 1,0 “Triple White” κάνει μια θρυλική επιστροφή αυτό το μήνα

ενώ η Ultra αύξηση έκανε το ντεμπούτο του τον Φεβρουάριο του 2015, δεν πυροβόλησε τόσο πολύ όσο το superstardom μέχρι το Μάιο του έτους, όταν Kanye West Χρησιμοποίησε το Adidas Ultra αύξηση 1,0 “Triple White” κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας. Πρακτικά αμέσως, η τρέχουσα σιλουέτα άρχισε να πωλεί παντού με το κόστος μεταπώλησης να διπλασιάσει ή ακόμα και να τριπλασιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις. Τώρα, μισή δεκαετία αργότερα, οι τρεις λωρίδες φέρνουν πίσω το εικονίδιο, καθώς και εδώ είναι αυτό που καταλαβαίνουμε για το Restock μέχρι στιγμής.

Με ένα πλήρες άνω άνω, το “Triple White” βυθίζεται σε έναν άσπρο συνδυασμό που είναι πραγματικά τόσο καθαρός όσο παίρνει. Προς τις πλευρικές και τις μεσαίες πλευρές, θα ανακαλύψετε ένα ματ κλουβί που παρέχει σταθερότητα καθώς και υποστήριξη όπως τίποτα άλλο εκεί έξω. Μια λειτουργία στυλ όπως αυτή ήταν ανήκουστη πίσω στο ’15, καθώς και πέντε χρόνια αργότερα είναι ακόμα η επιλογή go-to για πολλούς δρομείς εκεί έξω.

Εικόνα μέσω adidas
Κάτω κάτω, αν και είναι όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. Εγχώνεται με την τεχνολογία της Adidas, η άνεση καθώς και η μαξιλάρια είναι πολύ πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό. Στη συνέχεια, είναι επενδεδυμένο με μια σκληρή-φοράτε ηπειρωτική καουτσούκ εξωτερική σόλα για ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Ενώ το γερμανικό τεράστιο δεν έχει ακόμη επαληθεύσει επίσημα αυτήν την επιστροφή, οι πωλητές σε όλη την Ευρώπη έχουν ήδη συσκευάσει την Adidas Ultra Αύξηση 1,0 “Triple White” για μια επανεκκίνηση της 17ης Μαΐου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολλά περισσότερα Ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια ματιά στο πόδι στο Parley X Adidas Ultra Αύξηση uncaged!

Εικόνα μέσω adidas

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *