Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας μπαμπά με τη συλλογή του Adidas Consortium ‘Gardening Club’

με χοντρά παπούτσια και ρετρό παπούτσια που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιο δημοφιλή από ποτέ, η κοινοπραξία Adidas έχει τώρα εξαπολύσει τη συλλογή «Gardening Club», ώστε να μπορείτε να διοχετεύσετε το δικό σας Εσωτερικός μπαμπάς. Συμπεριλαμβάνοντας τρεις σιλουέτες και μια μεγάλη ποικιλία συμπληρωματικών ενδυμάτων, το “horti-couture”. Τα κομμάτια σας επιτρέπουν να βγείτε “αβίαστα από το γκαζόν στους δρόμους”.

Περιλαμβάνεται στο εύρος είναι το Novaturbo, το οποίο παίρνει τη μορφή ενός σανδάλι, την απόκριση Hoverturf GF6100AM για όλες τις ανάγκες παπουτσιών του μπαμπά σας και την απόκριση Hoverturf GF6100LC που διαθέτει κάλυμμα δαντέλας πλήρους μήκους. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν επιθετικό στυλ και γήινα χρώματα και κάθονται στην κορυφή των επιπλέον παχύρρευσης αδιπρένης για την άνεση και το μαξιλάρι που θα κάνουν μια ολόκληρη μέρα κηπουρικής να αισθάνονται σαν ένα αεράκι.

Εικόνα μέσω adidas

Εικόνα μέσω adidas
Όσον αφορά τα ρούχα, το επίκεντρο της συλλογής πρέπει να είναι το παντελόνι Sonicdrive που είναι το καλύτερο μείγμα μεταξύ προσαρμοστικότητας και χρησιμότητας. Αυτό συνοδεύεται από το γιλέκο SonicDrive καθώς και από μια τσάντα μέσης για όλα αυτά τα εργαλεία.

Μια απελευθέρωση που ποτέ δεν ήξερα ότι χρειάζεστε στη ζωή σας, η συλλογή Adidas Consortium ‘Gardening Club’ πρόκειται να ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου και θα πέσει στο Adidas UK και επιλεγμένο λιανοπωλητές. Ενημερώστε μας τι θέλετε να μπείτε και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα τρέχοντα και τα μεγαλύτερα πάνινα παπούτσια!

Εικόνα μέσω adidas

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *