Το Supreme X Timberland επανασυνδέεται για το 3-eye παραδοσιακό παπούτσι μεταφοράς

στο τέλος του περασμένου μήνα, πήραμε μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για το επόμενο Ultimate X Nike Air Max sneaker, ωστόσο λίγο πριν από αυτό πέφτει, η θρυλική μάρκα Streetwear έχει επανενωθεί με το Timberland για την υπογραφή 3-eye παραδοσιακό παπούτσι μεταφοράς!

Παρουσιάζεται σε δύο μοναδικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένης μιας μαύρης έκδοσης, καθώς και μιας εκτύπωσης λεοπάρδαλης, το παραδοσιακό παπούτσι της Supreme X Timberland 3-eye διαμορφώνεται από τα χέρια-άνω άνω των μαλλιών των μοσχαριών που ταιριάζουν με μια ανθεκτική καουτσούκ που μεταφέρει εξωτερική σόλα. Ειδική περιγραφή είναι διαθέσιμη στον τύπο του χρυσού χρώματος υλικού, κλειδαριές δαντέλας υπέρτατης επωνυμίας, καθώς και κόκκινη επένδυση που είναι διακοσμημένη με συν-μάρκα.

Η περιορισμένη έκδοση Ultimate X Timberland 3-Eye Το παραδοσιακό παπούτσι μεταφοράς θα κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο καθώς και στη Νέα Υόρκη, το Μπρούκλιν, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, καθώς και τα καταστήματα του Παρισιού στις 7 Μαρτίου, με κυκλοφορία Ιαπωνίας δύο ημέρες αργότερα τον Μάρτιο 9ο. Ας καταλάβουμε αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι, καθώς και αν είστε ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Supreme, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ολοκαίνουργιο Nike Air Max 98 ‘University Red’!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *