Αποκλειστική εμφάνιση: Το Air Jordan 11 “Cool Gray” είναι η πιο δημοφιλής κυκλοφορία αυτού του Σαββατοκύριακου!

Αν πήρατε ένα L στο Air Jordan 11 “Cool Gray” το 2001 τότε είστε στην τύχη, καθώς το θρυλικό Colourway αποκαθιστά αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιορτάζοντας την 20η επέτειο του ζευγαριού, ενώ αυτό δεν θεωρείται για ένα χρωματιστό OG είναι σίγουρα ένα από τα πιο εικονικά ζευγάρια της μάρκας Jordan μέχρι σήμερα.

Μπορεί να πιστεύετε στον εαυτό σας, “Δεν το 2010 δεν έχει επαναληφθεί αυτό το Air Jordan 11;” Λοιπόν, έχετε δίκιο, ωστόσο η έκδοση του 2021 θα είναι ένα-προς-ένα να πάρει το πρωτότυπο. Εμφανίζεται σε μια καθαρή ανοιχτή γκρι απόχρωση, το επάνω είναι κατασκευασμένο από premium nubuck καθώς και γυαλιστερό δερμάτινο δέρμα. Έξι κορδέλες αυξάνουν τον τύπο των λάσπης, καθώς και το AJ11 συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός ζευγαριού τραγανών λευκών κορδονιών.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ήμασταν αρκετά τυχεροί για να πάρουμε το χέρι μας σε ένα πρώιμο κέρδος πρόσβαση στο ζευγάρι του AJ11 “Cool Gray”, οπότε σας παρέχουμε μια ειδική από κοντά σας τις λεπτομέρειες καθώς και τα υλικά υψηλής ποιότητας στην οθόνη. Βεβαιωθείτε επίσης ότι θα επιθεωρήσετε το βίντεο Unboxing στο κανάλι YouTube του μοναδικού προμηθευτή!

Underfoot, θα ανακαλύψετε ένα τραγανό λευκό μεσαίο σόλα Nike Air που είναι τόσο άνετα όσο παίρνει. Αυτό είναι στη συνέχεια επενδεδυμένο με μια παγωμένη εξωτερική σόλα από καουτσούκ που χτυπάει πίσω στην πρώιμη αισθητική που όλοι μας καταλαβαίνουν καθώς και την αγάπη.

Κάνοντας μια θριαμβευτική επιστροφή αυτό το Σαββατοκύριακο στις 11 Δεκεμβρίου, το Nike Air Jordan 11 “Cool Gray” είναι οριστικό πρέπει να έχει ιδιαίτερα αν είστε οπαδός της μάρκας Michael Jordan. Ας καταλάβουμε αν θα πάτε για αυτά, καθώς και αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος που πρέπει να πάρετε, επιθεωρήστε τον εύχρηστο οδηγό μεγέθους Air Jordan 11!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *