Δώστε την εβδομαδιαία περιστροφή σας ένα μείγμα με αυτό το Nike Sportswear Court Hoodie “Black”

Είναι η εβδομαδιαία περιστροφή σας που αρχίζει να αισθάνεται λίγο παλιά; Αν ναι, μην κοιτάξετε ακόμα περισσότερο, καθώς η Nike είναι έτοιμη να ζωντανέψει τα πράγματα με ένα από αυτά τα hoodies της Nike Sportswear Court! Αυτά τα πουλόβερ είναι ένας αστυνομικός για τους οπαδούς των βασικών συρραπτικών ντουλαπιών.

Το να ξεχειλίζει τόσο το στυλ όσο και την άνεση των hoodies των ανδρών αυτών είναι το ιδανικό πράγμα για τη δημιουργία αυτών των εντυπωσιακών εκτός λειτουργίας εμφάνισης που όλοι προσπαθούμε. Είναι φτιαγμένα από μαλακό ύφασμα fleece για να μεγιστοποιήσουν την άνεση και τη μορφή και να διαθέτουν μια κουκούλα drawcord, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την προσαρμογή για να σας ταιριάζει καλύτερα.

Εικόνες μέσω του μοναδικού προμηθευτή Sportswear Court Hoodie “Black”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Με ένα εύκολο αλλά αποτελεσματικό σχεδιασμό, αυτά τα πουλόβερ είναι ιδανικά για οποιονδήποτε με προτίμηση για πολύ πιο θεμελιώδη και μινιμαλιστικό στυλ. Για να συμπληρώσει αυτή την κλασική μορφή του hoodie, ένα φρέσκο ​​«stiched» παίρνει το λογότυπο της Nike’s Swoosh κάνει μια εμφάνιση στο κέντρο του στήθους για μέγιστη αναγνώριση και σημεία στυλ.

Βλέποντας εδώ στο κλασικό “μαύρο” χρώμα, αυτό το hoodie έρχεται επίσης στο “White”, “Dark Gray Heather” και “Anthracite” χρώματα που αποτελούνται από στερεούς βασικούς τόνους με λεπτομέρειες του λογότυπου αντίθεσης.

Εικόνες μέσω του μοναδικού προμηθευτή Sportswear Court Hoodie “Black”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αυτά τα pullovers της Nike Sportswear Court Fleece κινούνται γρήγορα, οπότε μην περιμένετε γύρω από αυτό! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι μια πιο προσεκτική ματιά στο Nike Dunk Low “Laser Orange”.

Εικόνες μέσω του μοναδικού προμηθευτή Sportswear Court Hoodie “Black”

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *