Μια ματιά στο Air Jordan 3 Retro “Laser Orange”

Όταν αφορά το AJ3, θα πιέζετε σκληρά για να βρείτε ένα ζευγάρι καθαρότερο από το Air Jordan 3 Retro “Laser Orange”. Πτώση ως μέρος της συλλογής καλοκαιριού του Jordan Brand, αυτή η εξαιρετική χρωματιστή είναι φτιαγμένη για τους καυτές μήνες και τώρα παίρνουμε μια εμφάνιση στο πόδι χάρη σε αυτά τα ολοκαίνουργια πλάνα από το @yankeekicks!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Κατασκευασμένο από πριγκτωμένο δέρμα, το “πορτοκαλί λέιζερ” μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κυρίως λευκό άνω άνω μέρος με ζωντανές πορτοκαλί τόνους που κάνουν το δρόμο τους προς τη γλώσσα και τα μάτια. Τα χαρακτηριστικά Hangtag της υπογραφής του AJ3, που περιβάλλουν μια σιλουέτα Jumpman μέσα σε αυτό.

Κάτω από κάτω, η μεσαία σόλα Nike Air είναι επενδεδυμένη με μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ “τσιμέντου” και για να το στρογγυλεύει όλα, η εκτύπωση ελέφαντα περιγράφει λεπτομερώς το κουτί των δακτύλων και το τακούνι για μια εξωτική αισθητική που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Ενώ το Nike Air Jordan 3 Retro “Laser Orange” δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, αναμένεται να χτυπήσουν ράφια κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις γυναίκες, που δεν θα σταματήσουν μερικούς από εσάς να πιέσετε σε ένα ζευγάρι, οπότε ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping! Σε σχετικές ειδήσεις, το Air Jordan 3 “Cool Gray” από το 2007 κάνει μια επιστροφή!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

Εικόνα μέσω του Yankeekicks

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *