Το Travis Scott, το Yeezy Restocks και οι τεράστιοι κώδικες κουπονιών σε 10 μεγαλύτερες ειδοποιήσεις πάνινα παπούτσια

είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πού να ξεκινήσετε όταν πρόκειται για τις μεγαλύτερες ειδοποιήσεις πάνινα παπούτσια αυτής της εβδομάδας! Όχι μόνο ένας μεγάλος κωδικός έκπτωσης πήγαινε ζωντανά στο Nike UK, αλλά υπήρξαν αρκετές εκτοξεύσεις σοκ – συμπεριλαμβανομένης μιας υπερφυσικής αεροπορικής δύναμης 1 – και μερικοί Yeezys έχουν ακόμη και αποκατασταθεί!

Εάν ακούτε μόνο για όλη αυτή τη δράση, αξίζει να ελέγξετε τα παρακάτω tweets. Και φροντίστε να ακολουθήσετε αυτούς τους λογαριασμούς! Περισσότερες εκδόσεις έρχονται αργότερα αυτή την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας συνεργασίας Nike της Travis Scott.

Οι τόνοι σας κατάφεραν να μπουν στην Πολεμική Αεροπορία 1 “Rucker Park” όταν εμφανίστηκαν νωρίς στους απογόνους! Αυτό το ζευγάρι περιορισμένης έκδοσης φτάνει ως φόρο τιμής στο θρυλικό πάρκο που φιλοξενεί ένα γήπεδο μπάσκετ του ΝΒΑ. Με τόση αγάπη για την Πολεμική Αεροπορία 1, γνωρίζετε ότι αυτά θα είναι γρήγορα να πουλήσουν.

Μία από τις μεγαλύτερες προσφορές του τρέχοντος έτους πήγε ζωντανά στη Nike με κώδικα έκπτωσης 30% που ισχύει και για τα υποδήματα πλήρους τιμής και τα αντικείμενα πώλησης! Φυσικά, το @Thesoloresales σας καλύπτει καθώς συνεχώς δημοσιεύουμε τις πιο εξωφρενικές προσφορές.

Θα μπορούσατε να κερδίσετε το τελευταίο μας Giveaway Twitter για το Jordan 1 High Game Royal! Πάρτε την καταχώρισή σας καθώς θα ανακοινώσουμε σύντομα τον νικητή.

Όλα όσα χρειάζεστε για να κερδίσετε το Travis Scott X Nike Air Max 270 React!

Το Jordan 1 Low “Shadow Gray” είναι διαθέσιμο μόνο αυτή τη στιγμή στο Footasylum!

Ένα από τα πολλά ρούχα κλέβει αυτή τη στιγμή με 30% έκπτωση στο Nike UK – απλώς προσθέστε τον κωδικό Nike30! Και φροντίστε να ακολουθήσετε @thesolestyle, τον λογαριασμό που σας φέρνει όλα τα καλύτερα ρούχα για να ταιριάζει με αυτά τα πάνινα παπούτσια.

Ακολουθώντας από τα αμέτρητα Yeezy Restocks αυτού του μήνα, το δημοφιλές “Tephra” εμφανίστηκε σε ένα πλήρες μέγεθος που τρέχει στον κ. Porter.

Κάθε εβδομάδα φαίνεται να υπάρχει μια άλλη ιστορία που σπάει το Yeezy! Το τελευταίο για να πάρει διαρροή μας δίνει μια ματιά σε δύο νέα χρώματα για το Yeezy Slide.

Αφήστε τη μοίρα να αποφασίσει τον επόμενο μπάτσο σας! Όλα αυτά είναι τώρα 30% έκπτωση με τον κωδικό έκπτωσης της Nike, Nike30!

Περισσότερες αποθήκες όπως τα παραπάνω πρόκειται να συμβούν τις επόμενες ημέρες! Κρατήστε το κλειδωμένο σε @thesolerestocks.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *