Πιάσε το Adidas Pod-S3.1 ‘Vaper Green’ για λιγότερο από μισή τιμή!

Τι πρόκειται να αρέσει για το Adidas Pod-S3.1 ‘Vaper Green’;! Σίγουρα ένα από τα καθαρότερα καθώς και τα άνετα κλωτσιές στο παιχνίδι, απαίτησες ένα ζευγάρι στην καθημερινή σας περιστροφή αυτή τη σεζόν! Επιπλέον, μπορείτε να το πάρετε για λιγότερο από το μισό κόστος τώρα!

Κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά αναπνεύσιμο πλέγμα, το «πράσινο ατμό» ζωγραφίζεται σε μια ελαφριά μέντα απόχρωση που είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες. SAT ATOP Ένα μοναδικό Podular Midsole που παρέχει στους χρήστες ένα πλωτό συναίσθημα με κάθε βήμα, ο Boost Cushioning εμφανίζεται στη φτέρνα, ενώ μια ελαφριά μονάδα EVA κάνει τη μέθοδο του στο μπροστινό μέρος για απίστευτη άνεση με κάθε βήμα. Λεπτή Τρία Stripe Branding κοσμεί τα πλαϊνά πλαίσια, ενώ μια πρακτική φτέρνα τραβήξτε την καρτέλα από το σχέδιο.

Διατίθεται τώρα από το Footasylum, το Adidas Pod-S3.1 ‘Vater Green’ είναι πραγματικά προς πώληση για μόλις £ 39, οπότε φροντίστε να αστυνομικός, ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ βρίσκεστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Adidas Sneaker!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *