Το Nike Air Max 720 παίρνει τη σκληρή θεραπεία ISPA

μετά από τη μέθοδο της στο θρυλικό Air VaporMax τον περασμένο μήνα, η Nike παρέχει τώρα το διάσημο Air Max 720 και ένα makeover ISPA. Σύντομη για “αυτοσχεδιασμό, καθαρισμό, προστασία, προσαρμογή”, η γραμμή ISPA γίνεται κατανοητή για τα σκληρά και προετοιμασμένα στυλ που βυθίζονται στη σφαίρα του φουτουρισμού, καθώς και με τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες ακριβώς γύρω από τη γωνία, υπάρχει Ποτέ δεν ήταν πολύ καλύτερος χρόνος για να απελευθερώσετε ένα AM720 που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα στοιχεία.

Κάνοντας το ντεμπούτο του στο ‘Summit White’ καθώς και τις «μαύρες» γεύσεις, το Air Max 720 ISPA διαθέτει ένα συνθετικό άνω άνω που είναι γεμάτο με κατάλληλους κύκλους για την ανώτατη αναπνοή χωρίς να συμβιβαστεί στην αντίσταση στην κατάσταση καιρού. Μια ασύμμετρη γλώσσα διαθέτει για ένα μονοπάτι σαν αισθητική, καθώς και κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε την μεσαία σόλα της Silhouette. Μετρώντας σε ένα σημαντικό πάχος 38mm, αυτό είναι το πιο κομψό σύστημα του Swoosh. Είναι επίσης κατασκευασμένο από πάνω από 70% ανακυκλωμένο υλικό, καθώς και διακοσμημένο με τα αναγνωρίσιμα πριτσίνια από την πτυχή React 55 και το React Aspect 87.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Άλλες λεπτομέρειες στυλ που [αξίζουν τη συζήτηση] περιλαμβάνουν το “ISPA”. Η επωνυμία στην καρτέλα της Γλώσσας, μια καρτέλα τραβήγματος με καουτσούκ, καθώς και ένα γραφικό “Περιέχει αζώτου υψηλής πίεσης” που κάνει τη μέθοδο του στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

Αν σας αρέσει το Nike Air Max 720 ISPA όσο και εμείς, θα είστε στην ευχάριστη θέση να ανακαλύψετε ότι έχει οριστεί να εισαγάγει στις 7 Σεπτεμβρίου. A θα πρέπει να αστυνομικός για τους φθινοπωρινούς μήνες, βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένη για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *